06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram

İdeolojik maske takmayın, hayat hikâyenizi biliyoruz!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
İdeolojik maske takmayın, hayat hikâyenizi biliyoruz!

Geçtiğimiz günlerde çoğu tanıdığımız isimlerAşağıda imzası bulunan bizler, yüce Türk milletine sesleniyoruz” üst başlıklı bir sert bildiri(!) yayınlamış. Tamamı CHP-İP arasında oyunu paylaştıran ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu Kemal Kılıçdaroğlu’na veren kişiler. Çoğu bizzat Kemal Kılıçdaroğlu’nun makamına gidip bağlılıklarını bildirerek ‘Kurşun Asker’ olan zatlar!

Halleri aynı şöyle: Sormuşlar, adın ne?

-Mülayim

-Sert olsan ne yazar

Durdukları nokta böyle olduğu halde içinde bol bol “Şehit, Türklük, Cumhuriyet, Türk milliyetçiliği, Türk milleti…” kavramları geçen cümleler kurmuşlar. “Laf olsun, torba dolsun” mantığında sırf MHP nerede duruyorsa o alana düşmanlık sergileme düşüncesiyle “Fransa’daki Eyfel Kulesi, Amerika’daki Hürriyet Anıtı” üzerinden Cumhuriyet edebiyatı parçalamışlar.

Cumhuriyet coşkulu kutlanmıyormuş!

29 Ekim 2023 günü Türkiye genelinde yapılan Cumhuriyet kutlamalarını izleyebildiler mi acaba? Gözleri var görmediler, kulakları var duymadılar sanırım?

HD(P)KK ortaklı CHP-İP ilişkileri olmasa “Düşüncelerinde bir hassasiyet mi var acaba?” diye döner bakarsın. Ama onlar, bugüne kadar durdukları noktanın ihanetlerine karşı zerre hassasiyet sahibi olmadıklarını göstermiş kişilerdir. Amaçları sadece MHP neredeyse oraya düşmanlık sergilemektir. İçlerinde “Hâlâ MHP’deyiz” diyenlere de aldanmayın. Sadece fitnesini güçlü kılmak için bu propagandayı yapmaktadır.

MHP ve Lideri Devlet Bahçeli’nin olduğu Cumhur İttifakı’na; Türkiye Cumhuriyeti’ni koruma, yaşatma aklını vermeleri cahil cesaretleri olduğu gibi, HD(P)KK’lı ittifaklardaki figüranlıkları da bunların ayrı bir yüzsüzlük örneğidir.

Sen, 2015 yılından itibaren CHP’nin, ete-kemiğine bürünmüş sonradan İP eklemli HD(P)KK’lı tüm ortaklığına, iş birliğine susacaksın. Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde açıktan kurduğu HD(P)KK ittifakını verdiğin oyunla, yaptığın propagandalarla destek vereceksin.

Sen CHP’nin, Türkiye’nin yardımıyla Karabağ’ı Ermeni işgalinden kurtarılmasına “Maalesef gelen haberlerde, Türkiye’den Azerbaycan’a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan’a gönderildiği ifade ediliyor” şeklinde çamur sıçratmasına zerre tepki göstermeyeceksin.

Sen, Suriye’deki PKK’nın kolu YPG’ye sahip çıkan, YPG’nin devlet kurmasını isteyen, ABD ve YPG birlikteliğinin Türkiye’ye beka sıkıntısı olmayacağına dair duruşu olan, sınır ötesi operasyonlar için tezkereye HDP ile birlikte “Hayır” diyen Kemal Kılıçdaroğlu ve kadrosundan zerre rahatsız olmayacaksın.

Sen, seferberlik halinde terörist Demirtaş’a özgürlük isteyen ve onunla Türkiye’yi yönetmek istediğini söyleyen zihniyetin başarısı için taşeronluk yapacaksın.

Sen, CHP’nin Anayasa Komisyon Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu’nun, “Bu konu 2018’in ocak ve nisan ayında 4 parti arasında yapılan anayasa çalışmasına ilişkin bir bilgidir. Doğrudur. Cumhuriyet Halk Partisi, HDP, Saadet Partisi ve İYİ Parti uzmanlarıyla yetkilileriyle bir ortak faydalar oluşturan anayasa raporu hazırlandı” şeklinde itirafıyla birlikte ortaya çıkan Anayasa’nın ilk dört maddesini, Türklüğü, Atatürk’ü hedef alan anayasa taslak çalışmalara karşı üç maymunu oynayacaksın.

Sen, Barzani’nin bağımsız Kürdistan kurmak için yaptığı referanduma Kemal Kılıçdaroğlu’nun “referanduma gitmeye hakları var” diyerek destek vermesi karşısında tüm duyu organlarını kapatacaksın.

Sen, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak için mücadele eden terör örgütü PKK’nın partisinin, televizyonunun, gazetesinin kapatılmasına, mensuplarının cezaevine tıkılmasına, elinde bulundurdukları belediyelere kayyum atanmasına karşı çıkanların safında duracaksın.

Sonra da çıkıp MHP gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin kıyamete kadar var olma sigortası olan bir partinin ve onun her duruşu, eylemi ve söylemi Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak olan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin içinde bulunduğu Cumhur İttifakı’na yönelik kara çalmaya çalışacaksın!

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra kurulan Cumhur İttifakı’nın hangi gün Türkiye Cumhuriyeti’ni koruma noktasında bir eksiği, bir yanlışı oldu? Karabağ’da, Kerkük’te, Kıbrıs’ta, terörle mücadele de ve milli hangi davamızda üzerine düşeni yapmadı da kiminle düşüp-kalktığınıza bile bakmadan kalkmış akıl vermeye kalkıyorsunuz?

Niçin bir gün yan yana gelip oyunuzu, desteğinizi verdiğiniz CHP, İP ve diğer ortaklarının ihanetleri karşısında bir kıytırık ve sert bildiri (!) yayınlamadınız? Bildiriyi bırak bir twit sınırında tepki bile gösteremediniz? Çünkü derdiniz başka, hedefiniz başka değil mi?

Her seçimde tüm hayalleriniz “MHP tökezlesin, Cumhur İttifakı yenilsin” şeklinde seferberlik başlatırken, şimdi bu Cumhuriyet, Türklük, Atatürk masallarını geçeceksiniz!

PKK’lı Sırrı Sakık seçimlerden önce “Kemal Kılıçdaroğlu bize kapalı kapılar ardında söz verdi. PKK’lı tutsaklar, önderimiz Öcalan serbest bırakılacak” dediği halde, “Cumhuriyetin 100 yılıyla hesaplaşacağız” dediğinde halde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitinglerinde “Dişe diş, kana kan. Seninleyiz Öcalan” sloganları atıldığı halde oyunuzu PKK’lılarla birlikte Kemal Kılıçdaroğlu için birleştirip neyin hesaplaşmasının peşindeydiniz?

Siyasal İslamcılık nutukları atıp siyasal bölücülerle, emperyalizm kuklalarıyla, Kürdistancı şerefsizlerle iş tutanlar, kendinizi kıytırık bildirilerle hatırlatma ihtiyacı duymayın. Zira bu şekilde hatırlandıkça daha rezil oluyorsunuz. Hepinizin maskesi düşeli çok oldu. İdeolojik hikâyelerle kapatmaya çalıştığınız hayat hikâyelerinizi çok iyi biliyoruz.

Yorumlar
H
Hüseyin Cihan 11 ay önce
Yazılarınızı hep okuyorum. Çok güzel yerinde tespitleriniz var. Taşı tam gediğine koyuyorsunuz.
BEĞENME
0
CEVAPLA
M
Mustafa Akpınar 11 ay önce
Allah raolsun
BEĞENME
0
CEVAPLA