14 Eylül 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Kültür Sanat Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı 15. günde de ziyaretçi akınına uğradı

Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı 15. günde de ziyaretçi akınına uğradı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 yıl aradan sonra düzenlenen Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'in liderliğinde tekrar ziyaretçilerle buluştu. Fuar, uzun bir aranın ardından vatandaşların ilgisini çekmeyi başardı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı 15. günde de ziyaretçi akınına uğradı
KAYNAK: Haber Merkezi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 yıl aranın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel Öncülüğünde yeniden vatandaşlarla buluşturuldu.

Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’na 15. günde de ziyaretçi akınına uğradı.

KAFUM Fuar Alanında düzenlenen organizasyona sadece Kahramanmaraşlılar değil Gaziantep, Malatya, Hatay, Kayseri ve Osmaniye gibi komşu illerden de ziyaretçiler geliyor.

31 Ağustos’a kadar devam edecek fuar süresince birbirinden eğlenceli etkinlikler çocuklar ve yetişkinlerle buluşacak.

Akın akın fuar alanına gelen vatandaşlar, hem anılarını tazeleme imkânı bulduğunu hem de yeni anılar biriktirdiklerini belirterek fuarı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

MACERACI YÜZGEÇLER, FUARDA ÇOCUKLARA UNUTULMAZ BİR GÖSTERİ SUNDU

Çocukların severek takip ettiği Maceracı Yüzgeçler, Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sahne aldı. Gösteride Maceracı Yüzgeçler, çocuklara bir yandan keyifli anlar sunarken, önemli toplumsal mesajlar da verdi.

7’den 70’e tüm yaş gruplarına yönelik etkinliklerin düzenlendiği fuarda çocukların heyecanla beklediği “Maceracı Yüzgeçler” sahne aldı. KAFUM’da gerçekleştirilen gösteride, çocukların sevgilisi haline gelen Maceracı Yüzgeçler, miniklere keyifli anlar yaşattı. Maceracı Yüzgeçler’in gösterisi, sadece eğlenceyle sınırlı kalmadı; aynı zamanda çocuklara önemli toplumsal mesajlar da verdi. Çevreyi koruma, arkadaşlık, yardımlaşma gibi konulara değinen şarkılar, çocukların hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağladı. Gösteri boyunca kahkahalar ve alkışlarla dolu anlar yaşanırken, çocukların yanı sıra ebeveynler de eğlence dolu bir gün geçirdi. Çocukların doyasıya eğlendiği gösteri ebeveynlerin de beğenisini kazandı. Anne babalar, düzenlenen etkinliğin çocukların kişisel gelişimi ve sosyalleşmesi için çok faydalı olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

YAVUZ BİNGÖL, UNUTULMAZ ESERLERİNİ KAFUM’DA SESLENDİRECEK

Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, 24 Ağustos Cumartesi günü Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl konserine ev sahipliği yapacak. KAFUM’da düzenlenecek konser saat 21.30’da başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, büyük bir coşku ve kalabalıkla devam ederken unutulmaz bir program daha vatandaşlarla buluşacak. Etkinlik takvimi kapsamında, 24 Ağustos Cumartesi günü Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl sahne alacak. KAFUM Fuar Alanında düzenlenecek konserde Yavuz Bingöl, birbirinden değerli eserleri müzikseverler için seslendirilecek. Saat 21.30’da başlayacak konserde sevilen sanatçı Bingöl, geniş repertuarı ve güçlü sahne performansıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, müzik ziyafetinin yaşanacağı etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

“ŞAHANE PAZAR”, ŞAHANE FUARDA SON KEZ SEVENLERİYLE BULUŞACAK

Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuar’ında 25 Ağustos Pazar günü Süheyl ve Behzat Uygur’un sunumuyla “Şahane Pazar” programı düzenlenecek. Saat 21.00’da başlayacak şahane gösteriye tüm vatandaşlar davet edildi.

Türk televizyonlarının unutulmaz eğlence programı evlerin Pazar eğlencesi “Şahane Pazar”, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunumuyla üçüncü defa KAFUM’da sevenleriyle buluşacak. 

Daha önce 2 defa KAFUM’da izleyici karşısına çıkan ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşatan Uygur kardeşler, 25 Ağustos Pazar günü bir kez daha fuarda sahne alacak. Saat 21.00’da başlayacak programda geleneksel Türk mizahının usta isimleri Süheyl ve Behzat Uygur, katılımcılara; eğlenceli skeçler, yarışmalar ve sürprizlerle dolu bir gece yaşatacak. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, saat 21.00’da başlayacak programa tüm vatandaşlar davet edilirken, 31 Ağustos’a kadar devam edecek fuarda gerçekleştirilecek etkinliklere https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/08/05/geleneksel-agustos-fuari-etkinlik- internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

Fuar boyu düzenlenecek etkinliklerin tarihi ise şöyle:

24 Ağustos Cumartesi – Yavuz Bingöl

26 Ağustos Pazartesi – Yılmaz Taner

27 Ağustos Salı – Emre Fel

30 Ağustos Cuma – Azerin

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altının kilogram fiyatı 2 milyon 791 bin liraya yükseldi

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 791 bin liraya yükseldi