20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Akrep dizisi neden final yapıyor? Demet Akbağ'dan duygusal paylaşım!

Akrep dizisi neden final yapıyor? Demet Akbağ'dan duygusal paylaşım!

Star Tv'de perşembe akşamları seyircisi ile buluşan Akrep dizisi bu akşam yayınlanan son bölümü ekranlara veda edecek. Yönetmenliğini Gökçen Usta'nın üstlendiği 1441 Productions yapımı olan Akrep dizisinin başrol oyuncusu Demet Akbağ'dan final paylaşımı geldi. İzleyiciler ise Akrep dizisi neden final yaptığını merak ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akrep dizisi neden final yapıyor? Demet Akbağ'dan duygusal paylaşım!

Star Tv'de yayınlanan Akrep dizisi, son defa seyircileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Ekran macerası erken biten diziler kervanına katılacak Akrep'te Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim gibi ünlü oyuncular rol alıyor. Dizi severler, Akrep dizisi neden final yapıyor diye merak ederken ünlü oyuncu Demet Akbağ'dan duygusal paylaşım geldi.

AKREP NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Star TV ekranlarının beğenilen dizileri arasında yer alan Akrep dizisi 17 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelecek 26. bölümü ile seyircine veda edecek.

DEMET AKBAĞ'DA VEDA MESAJI!

Dizinin başrol oyuncusu Demet Akbağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Akrep dizisine veda etti.

AKREP DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Dizinin neden final yaptığı hakkından yapım şirketinden bir açıklama gelmedi. İddia edilenlere göre, dizi uzun süredir reytinglerde istenilen başarıyı elde edemedi. Cuma akşamları ekrana gelen dizi, perşembe akşamları yayınlanmaya başlamıştı. Ancak yayın gün değişikliği de dizinin reytinglerinde beklentiyi karşılayamadı.

AKREP DİZİSİ 26. (FİNAL) BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Perihan, şirketi Ferda’ya devrettiğini açıklayınca ailede kriz yaşanır. Ferda, çocukların karşısına geçip Perihan’ın ölümünün ardından hisseleri Duru ve Şahin’e devredeceğini söyleyerek herkesi şaşırtır. Ayşem annesinin sözlerine şüpheyle yaklaşır ve şirketten gerçekten vazgeçip vazgeçmeyeceğini anlamak için onu bir teste tabi tutar.

Duru ve Merve çifte düğün için hazırlıklara devam ederken, Perihan ve Ferda her şeyin geleneklere uygun olmasını ister. Aras ve Duru ile birlikte Merve ve Efe de nikah masasına oturur. Düğün töreninin ardından çiçeği burnunda çiftler balayına gider. Şahin ve İpek de onlara katılınca; Perihan, Ferda’dan sır gibi sakladığı listesindeki son maddeyi gerçekleştirmek için hazırlıklara başlar.

Perihan, Ferda ile geçmişe bir yolculuk yapar. Ferda’yı bırakıp kaçtığı gecekondu mahallesine götürürken, Ferda burada hiç ummadığı bir gerçekle daha karşılaşır. İkisinin arasında süregelen problemlerin kaynağı da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlar. Ardından Perihan, Ferda’yı Sapanca’daki eve götürür. Orada Ferda’ya onu terk etmesinin gerçek sebebini söyler ve Ferda’yı zehirler.

 

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
Cok sacma onu birakmasinin gercek sebebi neymis peki? Gecekonduda Ferdanin hic ummadigi gercek neymis. Onca seyden sonra Ferdayi niye zehirlerki. Iyiki devam etmemis ve 26 ile final yapmis
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Bir Zamanlar Çukurova final tarihi beli oldu mu? Bir Zamanlar Çukurova finali ne zaman?

Bir Zamanlar Çukurova final tarihi beli oldu mu? Bir Zamanlar Çukurova finali ne zaman?