20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Badem Şekeri filmi nerede çekildi? Badem Şekeri konusu ne ve oyuncuları kimler? 

Badem Şekeri filmi nerede çekildi? Badem Şekeri konusu ne ve oyuncuları kimler? 

Başrollerinde Alper Saldıran ve Burcu Özberk’in yer aldığı Badem Şekeri filmi yeniden televizyon seyircisi ile buluşuyor. Mecburi hizmet görevini yapmak için Yozgat'ın ilçesindeki hastaneye tayini çıkan Doktor Mehmet'in başından geçen olayların anlatıldığı film son dönem komedi filmleri arasında en çok beğenilenler arasında yer alıyor. Film severler ise Badem Şekeri filminin nerede çekildiğini sorguluyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Badem Şekeri filmi nerede çekildi? Badem Şekeri konusu ne ve oyuncuları kimler? 

Vizyona girdiğinde büyük beğeni toplayan Badem Şekeri filmi bu akşam yeniden ekranlara geliyor. Bir doktorun Aşağı Delice köyünde yaşadığı zorlukları anlatan film izleyenler kahkahaya boğuyor. Filmde soyadı Şeker olan Doktor Mehmet'e yakışıklılığı nedeniyle Badem Şekeri lakabı takılmıştır. Sinema severler ise Badem Şekeri filminin oyuncularını ve çekim alanlarını sorguluyor. 

BADEM ŞEKERİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Badem Şekeri filminin çekimleri için ağırlıklı olarak Çanakkale şehri kullanıldı. Ayvacık ilçesinde yer alan Çamkalabak ve Behramkale'de de çekimleri yapılan film, Ege'nin doğal ve huzur verici manzarasını seyirciye hissettirecek.

badem şekeri

BADEM ŞEKERİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Uzmanlığını tamamlayan, mecburi hizmet görevini yapacağı Yozgat'ın ilçesindeki hastaneye katılmak için yola çıkan Doktor Mehmet'i bir sürpriz beklemektedir. Aşağı Delice köyünün muhtarı Bahri, köye doktor getireceğim vaadiyle muhtar seçilmiş ancak bir türlü amacına ulaşamamıştır. Umudunu kaybetmek üzere olan muhtarın imdadına delice köyünün delice kızı Ayşe yetişir. Mademki devlet onlara bir doktor yollamaz, o zaman onlar kendilerine bir doktor bulacaklardır. Bu yüzden Doktor Mehmet'i kaçırırlar. Kaçırıldığını anlayan Mehmet'in derdini anlatma çabaları sonuç vermez. Köylüler daha ilk gününde hınca hınç doldururlar sağlık ocağını…

Duyan gelmiştir. Ama gelenlerin çoğu goygoy peşindedir. Doktorun dediklerini umursamaz, taktıkları isimle “Badem Şekeri aşağı, Badem Şekeri yukarı” kendilerince kafa bulurlar Mehmet'le… Ancak köylünün bilmediği Mehmet'in sakladığı çok önemli bir sırrı vardır. Tüm bu henagemenin içinde Mehmet'in tek tesellisi Ayşe olur. Mehmet, köylülerin elinden kurtulmanın yollarını ararken aşka kapılacak, başına türlü olaylar gelecektir.

BADEM ŞEKERİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Filmin oyuncu kadrosunda; Alper Saldıran, Burcu Özberk, Mehmet Atay, Burcu Altın, Begüm Öner ve Ahmet Kayakesen yer alıyor

 

Alper Saldıran

1984 yılında İstanbul'da doğan Alper Saldıran 32 yaşındadır. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. 2004 yılında Bir Dilim Aşk dizisi ile ilk defa izleyici karşısına çıkan Alper Saldıran Beni Böyle Sev dizisinde Ömer Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde Mustafa karakteri ile dünyaya açılmıştır.

Burcu Özberk

1989 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Burcu ÖZBERK 28 yaşındadır. Güzelliği ile tüm dünyanın dikkatini çeken güzel oyuncu Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunudur. Muhteşem Yüzyıl dizisinde güzelliği ile sultan rolünü kapan güzel oyuncu şuan ki ününü Güneşin Kızların dizisinde oynadığı Nazlı karakterine borçludur.

Burcu Altın

1984 yılında dünyaya gelen Burcu Altın 33 yaşındadır. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Sahne ve Görüntü Sanatları Oyunculuk bölümü mezunudur. Son olarak Beni Böyle Sev ve Kaçın Kurası dizilerinde rol almıştır

Mehmet Atay

1957 doğumlu olan Mehmet Atay Bizim Evin Halleri ve Yılanların Öcü dizisi ile tanınmış deneyimli tiyatrocudur.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li Yalçın: Kılıçdaroğlu ve aveneleri alternatif politikalar üretmekten aciz

MHP'li Yalçın: Kılıçdaroğlu ve aveneleri alternatif politikalar üretmekten aciz