Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Güzel Köylü dizisi nerede, ne zaman çekildi? Güzel Köylü konusu ne, oyuncuları kimdir?

Güzel Köylü dizisi nerede, ne zaman çekildi? Güzel Köylü konusu ne, oyuncuları kimdir?

Başrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun oynadığı Güzel Köylü dizisi, yeniden izleyicisi ile buluşuyor. Sevilen komedi dizileri arasında yer alan Güzel Köylü'nün konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak ediliyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Güzel Köylü dizisi nerede, ne zaman çekildi? Güzel Köylü konusu ne, oyuncuları kimdir?

Geçmiş dönem Türk dizileri arasında en çok izlenen yapımlardan biri olan Güzel Köylü dizisi yeniden Star TV'de izleyicisinin karşısına çıkıyor. Gündüz kuşağında yayınlanmaya başlayan Güzel Köylü dizisinde yaşadığı talihsiz olaylar sonuncunda İstanbul'dan Güzelköy'e yerleşen Gül isimli genç bir kızın hikâyesi anlatılıyor.

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İstanbul''un keşmekeşinden bunalan Gül, yeter artık deyip İstanbul''u terk edip Muğla''ya, Güzelköy''e yerleşiyor. Gül''ün İstanbul''u terk edişindeki tek neden elbette bu değil. Çünkü evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Kaan''ın ihanetine uğradığını düşünüyor. Dünyası yıkılan Gül''e aynı gün Güzel Köy''den İstanbul''a gelen Cemal tarafından bir mektup getiriliyor. Gül mektubu okuyunca Güzelköy''de yaşayan ve babaannesi olduğu iddia edilen bir kadından, Sultan Ana''nın varlığından haberdar oluyor. Zaten İstanbul''dan kaçıp gitmek isteyen Gül''e, Cemal''in getirdiği mektup rehber oluyor.

Tam bir kentli olarak yetişmiş olan Gül, köye geldiğinde kendisini yeni bir kaosun içerisinde buluyor. Çünkü Cemal, babası Hüsnü''nün zoruyla evlendirilmek istediği köylü kızı Kamuran''a nikah masasında ''Hayır'' diyor ve köy karışıyor. İstanbul''un karmaşasından kaçıp huzura gittiğini sanan Gül, daha da karmaşık bir yere geldiğini sanınca geri dönmek istiyor ancak bu sefer de İstanbullu sevgilisi Kaan''ın peşinden köye geldiğini görünce O''na inat köyde yaşamaya karar veriyor.

Zamanla aslında köyün çok da güzel bir yer olduğunu anlayan Gül, köylü Cemal''e gönlünü kaptırınca olanlar oluyor. Cemal''in nikah masasında hayır demesinin sebebinin de kendisi olduğunu öğrenince köyde dillere destan yepyeni bir aşk başlıyor.

güzelköylü

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ NEREDE, NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

2014 yılında yayın hayatına başlayan Güzel Köylü dizisinin çekimleri, Muğla'da gerçekleştirildi. Çekimler için Yatağan ilçesinde bulunan Bozüyük Mahallesi kullanıldı. Bozüyük Mahallesi, dizide Güzelköy olarak kayıt altına alındı. Dizinin çekildiği bölgenin çok beğenilmesi, bir dönem turist akınına sebep olmuş ve en sevilen yerleşim alanlarından biri haline gelmişti. Dizinin sona ermesine rağmen, bölgenin halen en çok turist ağırlayan yerleşim yerlerinden biri olduğu ifade ediliyor.

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ KAÇ BÖLÜM YAYINLANDI

Güzel Köylü dizisini, toplamda 52 bölüm yayınlandı. Her biri 120 dakikalık bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkan Güzel Köylü dizisi, 25 Haziran 2014'te başladığı yayın hayatına 17 Haziran 2015'te noktayı koydu.

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ OYUNCULARI

Gizem Karaca
Berk Cankat
Mehmet Ali Nuroğlu
Ahmet Mümtaz Taylan
Zerrin Sümer
Erkan Sever
Simge Selçuk
Ali İpin
Arif Erkin Güzelbeyoğlu
Esin Civangil
Özlem Tokaslan
Deniz Baytaş
Aylin Kabasakal
Tolga Ortancıl
Ömür Özdemir
Eylül Demirpehlivan
Toygan Avanoğlu
Uğur Biçer
Su Kutlu
Kerim Yağcı
Volkan Baş

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fiyat İstikrarı Kurulu geliyor! Daha ucuz ulaşmayı sağlayacak

Fiyat İstikrarı Kurulu geliyor! Daha ucuz ulaşmayı sağlayacak