20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Kahraman Babam konusu ne, oyuncuları kimler? Kahraman Babam dizisi ne zaman başlıyor?

Kahraman Babam konusu ne, oyuncuları kimler? Kahraman Babam dizisi ne zaman başlıyor?

10. Ev'in yapımcılığını üstlendiği yeni dizi 'Kahraman Babam'ın seyirciyle buluşmasına çok az kaldı. Kırmızı Kamyon adıyla duyurulan, kahraman itfaiyecilerin zorlu mücadelesinin yanı sıra bir babanın kızına kavuşma hikayesini konu alan dizi Kahraman Babam ismiyle yoluna devam edecek. Peki, Kahraman Babam ne zaman başlayacak? Kahraman Babam konusu ne, oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kahraman Babam konusu ne, oyuncuları kimler? Kahraman Babam dizisi ne zaman başlıyor?

Kahraman Babam’da Yonca kimdir, kaç yaşında? Kahraman Babam’da Yonca’nın gerçek adı ne? Kahraman Babam dizisi dizi severleri tarafından merak edilmeye başlandı. Kırmızı Kamyon olarak ilk bölümü yayınlanan dizi çok yakında yeniden izleyicisi ile buluşacak. Dizinin ismi Kahraman Babam olarak değiştirildi. Kahraman Babam ne zaman başlayacak? Kahraman Babam konusu ne, oyuncuları kimler?

KAHRAMAN BABAM KONUSU NE?

Dram ve aksiyonu bir araya getiren hikayesiyle dikkat çeken 'Kahraman Babam' bir baba kızın duygu yüklü hikayesini ekranlara getirirken, kahraman itfaiyecilerin zorlu mücadelelerini göstererek aksiyon dolu sahnelere imza atmaya hazırlanıyor.

Kahraman babam

KAHRAMAN BABAM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kahraman Babam dizisi 14 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de izleyicisinin karşısına çıkacak.

KAHRAMAN BABAM OYUNCULARI KİMLER?

Sema Ergenekon'un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği; Devrim Yıldız Özdemir Sevgi Yılmaz, ve Bahar Kaya'nın kaleminin Osman Kaya'nın rejisiyle buluştuğu 'Kahraman Babam'ın oyuncu kadrosunda; Görkem Sevindik, Fatih Al, Nilay Deniz, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Ushan Çakır, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınlıoğlu, Mehmet Mehmetof, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner,  Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır gibi birçok önemli isim bir araya geliyor.

KAHRAMAN BABAM DİZİSİNDEKİ UĞUR KİMDİR? KAHRAMAN BABAM’DAKİ UĞUR GERÇEKTE KİM?

Görkem Sevindik 1986 Adana doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk dersleri alan Görkem Sevindik Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile ünlenmiştir. Dizide Süleyman Çakır'ın oğlu Pusat Çakır'ı canlandırmıştır. Daha sonra Söz dizisinde Mücahit karakteri ile milyonların sevgilisi olmayı başarmıştır.

Görkem Sevindik aslen Adana’lı olduğu için bir Adana dizisinde oynamayı çok istemektedir. Kurtlar Vadisi serisinin yapımcısı Pana Filmin keşfettiği isimlerdendir.

2017 Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızı olan Yağmur Ünal ile aşk dedikodularıyla gündeme gelen Görkem Sevindik’in basketbolcu Kübra Siyahdemir ile ilişkisi vardır. Emin Ersin Sevindik'in kardeşidir. Kardeşi de Görkem gibi oyuncudur.

2019’da Ramo dizisinde Boz karakterine hayat vermiş ve çok büyük beğeni toplamıştı. Son olarak ismi Mavera olarak açıklanan Ahmed Yesevî’nin hayatını anlatacak kısa dizi de yer alan Görkem Sevindik Kırmızı Kamyon dizisinde ilk kez başrolde yer alacak ve başarılı bir itfaiye erine hayat verecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tapu randevusu nasıl alınır tkgm.gov | Tapudan randevu alma işlemleri nasıl yapılır?

Tapu randevusu nasıl alınır tkgm.gov | Tapudan randevu alma işlemleri nasıl yapılır?