20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Kuruluş Osman 60. bölüm full izle | Kuruluş Osman final mi yapıyor?

Kuruluş Osman 60. bölüm full izle | Kuruluş Osman final mi yapıyor?

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman 60. bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Yeni bölümde, Osman Bey ve Malhun Hatun'un evliliği için Kayı Obası'nda düğün toyu kurulur. Seyirciler Kuruluş Osman 60. bölüm full  canlı izlemek istiyor. Önemli gelişmelerin yaşanacağı son bölüm öncesi Kuruluş Osman final mi yapacak soruları akıllara gelmeye başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuruluş Osman 60. bölüm full izle | Kuruluş Osman final mi yapıyor?

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman 60. bölüm bu akşam yayınlanıyor. Dizinin yenibölümünde sürpriz gelişmler yaşanıyor. Bu bölümde, Donaniç yaylasına göçmeye karar veren Kayı Obası'na Togay saldırıyor. Osman Bey'in en baba yadigari Bamsı Bey bu saldırada ağır yaralanıyor. Bamsı Bey ölecek mi sorusunun cevabı ise Kuruluş Osman 60. bölümde yeralıyor.

 KURULUŞ OSMAN 60. BÖLÜM CANLI İZLE

Kuruluşosman

KURULUŞ OSMAN 60. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Osman Bey ve Mallhun Hatun'un evliliği için Kayı Obası'nda düğün toyu kurulur. Uç bölgesinin Türk beylerinin de katıldığı görkemli bir düğün yapılırken Bala Hatun bu evliliğe olur vermesine rağmen acısını içine atmaya çalışır.

Kayı Obası Donaniç yaylasına göçmeye karar verir. Obada hazrılıklar devam ederken Togay anlaşmayı bozarak Osman Bey'e saldırmaya karar verir.

Osman Bey, Söğüt'teki işlerini halletmek için geride kalırken Togay göç kervanına saldırır. Bamsı Bey saldırıda ağır yara alır. Bamsı Bey'in ölüp ölmeyeceği merak ediliyor.

Kuruluşosman

KURULUŞ OSMAN 59. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey'in uyarılarına kulak asmadan Moğolların kampını basmaya giden Umur Bey ve alpleri, Nikola tarafından uyarılan Togay tarafından tuzağa düşürülür. Togay'ın komutanı Camuha da nökerleri ile birlikte savunmasız kalmış Umur Bey obasına baskın düzenler.

Osman Bey'in uyarılarına kulak asmadan Moğolların kampını basmaya giden Umur Bey ve alpleri, Nikola tarafından uyarılan Togay tarafından tuzağa düşürülür. Togay'ın komutanı Camuha da nökerleri ile birlikte savunmasız kalmış Umur Bey obasına baskın düzenler. Malhun Hatun ve bir avuç alp obayı savunmak için ölüm kalım mücadeledine girer.

Osman Bey ve Togay arasındaki anlaşmayaı bozmauı başaran Nikola'nın keyfine diyecek yoktur. Osman Bey ise yeni önlemler almaktadır.

Diğer taraftan başarız olan Umur Bey, büyük pişmanlık yaşar. Osman Bey ise Türkmenlerin istikbalini tehlikeye atan Umur Bey'den hesap sorar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Varank: Kredi desteğinde değerlendirme süreci başladı

Bakan Varank: Kredi desteğinde değerlendirme süreci başladı