21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Kuruluş Osman Selcan Hatun kimdir, ölecek mi? Didem Balçın diziden ayrıldı mı?

Kuruluş Osman Selcan Hatun kimdir, ölecek mi? Didem Balçın diziden ayrıldı mı?

Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleriyle ekran geliyor. Dizinin bu 79. bölüm fragmanında Osman Bey'in yengesi Selcan Hatun'un ağır darbe aldığı görülüyor. Seyirciler ise Kuruluş Osman Selcan Hatun kimdir, ölecek mi? Didem Balçın diziden ayrıldı mı? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuruluş Osman Selcan Hatun kimdir, ölecek mi? Didem Balçın diziden ayrıldı mı?

Her Çarşamba akşamı izleyecisini ekran başına kilitlemeyi başaran Kuruluş Osman dizisinin adrenalin zirve yapacak. Osman Bey'in Geyhatu'ya esir düşmesinin ardından Selcan Ana ve diğer hatunlar Bizanslıların saldırısına uğrayacak.Didem Balçın'ın hayat verdiği Selcan Hatun karakterinin dizden ayrılacağı iddia edildi. Peki, Kuruluş Osman Selcan Hatun kimdir, ölecek mi? Didem Balçın diziden ayrıldı mı? İşte detaylar...

KURULUŞ OSMAN SELCAN HATUN ÖLECEK Mİ? DİDEM BALÇIN DİZİDEN AYRILDI MI?

Gündüz Bey, hatunları obadan sürgün etmeye karar verince; Bala Hatun, Malhun Hatun ve Selcan Ana, Osman Bey'in emanetini korumak için and içer.

Aya Nikola'nın emrine giren Julya, Selcan Ana'yı ağır yaralamıştır. Bunu gören Malhun Hatun ise "Anaaaa" diye bağırmaktadır. 

Selcan Hatun'un aldığı darbe sonrası öleceği ve diziye veda edeceği ileri sürüldü. Böylece Didem Balçın Kuruluş Osman dizisinden ayrılmış olacak.

 

DİDEM BALÇIN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun'u canlandıran Didem Balçın, 18 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı’ndan mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul’a gelerek çeşitli dizilerde sinema ve reklam filmlerinde rol aldı. İlk olarak Levent Kırca Tiyatrosu’nun “Ateşin Düştüğü Yer” oyununda görev aldı. 2009 yılında Nergis Öztürk ile beraber kendi tiyatrosunu kurdu.Bunu Yapan İki Kişi isimli komedi oyunu ile Li̇ons En İyi̇ Komedi̇ Kadın Oyuncu ödülünü ortağı ile birlikte paylaştı. Daha sonraki yıllarda birçok tiyatro oyununda görev alan başarılı oyuncu, 2011 yılında ablası Özlem Kunduracı ile beraber Doda Sanat Eğitim Danışmanlık Yapım Şirketini kurdu.

Ayrıca babası TRT Radyosu’nda çalışmaktadır ve annesi Nur Balçın ise 1975 senesinde Japonya tarafından düzenlenen bir güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DSÖ: Dünya genelinde en yüksek haftalık vaka sayısı kaydedildi

DSÖ: Dünya genelinde en yüksek haftalık vaka sayısı kaydedildi