19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Yasemin Cem'i affedecek mi?

Yasemin Cem'i affedecek mi?

Leke 3. bölüm, izleyenlerini içini ısıtacak sahnelerle ekranlara geliyor. Yeni bölümü internet üzerinden izlemek isteyen Leke dizisi hayranları ise, Leke 3. bölüm full izle ve Leke son bölüm izle Kanal D tarzında aramalar yapmaya başladı. Henüz 3. bölüm olmasına rağmen çok geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Leke'de bu hafta Cem'in kendini Yasemin'e affetirme çabası görülüyor. Peki, Yasemin Cem'i affedecek mi? İşte, Leke 3. bölüm....

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yasemin Cem'i affedecek mi?

Leke 3. bölüm fragmanı yayınlandığı günden bu yana milyonları aşan bir izlenme oranına ulaştı. Yeni bölümü canlı izlemek isteyen internet kullanıcıları Leke 3. bölüm full izle ve  Leke son bölüm izle Kanal D aramalarını yoğunlaştırdı. 23 Nisan Salı akşamı yayınlanan 2. bölümde, arkadaşı Şirin yüzünden zor durumda kalan Yasemin, gecenin sounda kardeşi Murat'ın ameliyat parasını kaybetmişti. Ameliyat olamayacağını öğrenen Murat'ın yetimhaneden kaçması ise, Yasemin'i çok üzmüştü. Yayınlanan Leke 3. bölüm fragmanında ise, Yasemin'in Cem'e olan öfkesi ve Cem'in kendini affettirme çabaları görülüyor. Peki, Yasemin Cem 'İ affedebilecek mi? Cem'İn Murat'ı görmesine engel olabilcek mi? İşte, pek çok sorunun yanıt bulacağı Leke 3. bölüm...

Leke 3. bölüm fragman açıklaması

Cem, Yasemin'e olan duygularını iyice belli ediyor.Yasemin ve Cem arasında hızla ilerleyen olaylar birbirlerine daha da yakınlaşmasına sebep oluyor. Cem, yoğun duygular beslediği genç kızın gönlünü alabilmek için her yolu deniyor. Yasemin ise Cem'e karşı öfkesini dindiremiyor. Yasemin, Murat'a artık Cem'le görüşmeyeceklerini söylese de küçük çocuk bu durumu kabul etmiyor. Birkan ise Yasemin'i takip etmeye devam ediyor. Cem, Yasemin'e kendisini affettirebilecek mi? Yasemin, Cem'i affedip genç adamın duygularına karşılık verecek mi?

Leke 3. bölüm 1. fragmanı

Leke 3. bölüm 2. fragmanı

Leke 3. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Leke son bölümde neler oldu?

Leke'nin 2. Bölümünde Yasemin, Murat’ın ameliyat parasını kaybediyor.Yasemin tekneye yapılan polis baskınında gözaltına alınıyor.Serpil’in çalıştırdığı kızlardan birinin teknede ölmesi Yasemin’in başını belaya sokuyor. Şirin’in ricasıyla tekneye binen genç kızın hayatı alt üst oluyor. Serpil, durumu öğrenir öğrenmez komiser olan kardeşi Birkan’ı arıyor ve Yasemin’in suçsuz olduğunu öğrenen Birkan Yasemin’i serbest bırakıyor. Şirin’in gerçekte ne iş yaptığını öğrenen Yasemin Şirin’i evden kovuyor. 

Yasemin, büyük bir beladan kurtuluyor kurtulmasına ancak Murat’ın ameliyat parasını teknede bıraktığı çantasıyla birlikte kaybediyor. Cem ise Yasemin’den özür dilemek için uğraşıyor. Ancak Yasemin geri adım atmıyor. Murat’a ameliyat parasını kaybettiğini söyleyen genç kız kardeşinin üzüntüsü karşısında yıkılıyor. 

Birkan ve Serpil yaptıkları tehlikeli işler yüzünden birbirlerine düşüyor. Bir diğer taraftan Arda’nın annesiyle görüşmeye başlaması Cem’i oldukça öfkelendiriyor. Diğer taraftan ameliyat olamayacağını öğrenen Murat, yetiştirme yurdunda arkadaşlarıyla kavga edip yurttan kaçıyor. Yasemin ve Cem, her yerde Murat'ı arıyor. Murat'ı bulan Yasemin derin bir nefes alıyor. Cem ise Murat'ın yaşama dair tutunmasından oldukça etkileniyor. Küçük çocuk, ablası ve Cem'le mutlu bir gün geçiriyor. Yasemin ise başına geleceklerden habersiz Birkan'ın kendisini serbest bırakmasıyla olaylarda haklı olduğunun ispatlanmış olduğunu düşünüyor.

Leke 2. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trump'tan skandal karar! Müslüman kardeşler'i terör listesine alıyor

Trump'tan skandal karar! Müslüman kardeşler'i terör listesine alıyor