19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Savaşçı 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu dün akşam yayınlanan heyecan dolu 74. bölümün ardından pek çok dizi sever tarafından merak ediliyor. Nefeslerin tutulup izlediği son bölümde üniformalarını çıkararak sınır ötesi operasyona giden Bozok ve Yörük, Melik'in eline geçmişti. Yeni bölümde neler olacağı ile ilgili ipucu almak isteyen dizinin hayranları Savaşçı 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı? araştırması yapıyor. İşte o sorunun yanıtı ve kaçıranlar için Savaşçı son bölüm ...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Savaşçı 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu, heyecan içinde biten son bölümün ardından, yeni bölümle ilgili ipuçları almak isteyen Savaşçı hayranlarınca sıklıkla araştırılıyor. Dünyanın en zor şartları altında görev yapan Bordo Berelililer'in hikayesini anlatan Savaşçı, 1 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan 74. bölüm ile izleyenlerini ekranlara kilitlemeyi yine başardı. Son bölümü yayın saatinde izleyemeyen takipçleri ise, sabah saaatlerinden itibaren Savaşçı son bölüm izle Savaşçı 74. bölüm full izle araştırmalar yapıyor. İlyas'ın vurulmasının ardından, fevri hareket eden ve kendi başlarına harekete geçen Bozok ve Yörük, üniformalarını çıkarak sınır ötesi hareket geçmişlerdi. Kopuz Albay ise Melik'in eline geçen ikili için harekete geçmişti. Peki, Savaşçı 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen o sorunun yantı ve Savaşçı son bölüm...

Savaşçı son bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Savaşçı son bölümde neler oldu?

Savaşçı son bölümde; Kılıç Tim'in ele geçirdiği 3 teröristi isteyen Melik, bunun için Yörük Haydar'ın ailesinin hayatı ile tehdit etmişti. Yüzbaşı Haydar ise bu takası reddederek, Melik'i öldürmek istemiş, bu arada ona engel olmaya İlyas'ı yanlışlıkla vurmuştu. Astsubay Bayram, İlyas'ı hayatta tutmak için çabalarken, Melik üç teröristi almaya kararlıdır. Yörük Haydar ne olursa olsun yakalanan teröristleri vermemek için diretse de Kağan Bozok zor bir karar vermek zorundadır.

Savaşçı 75. son bölümde; karargaha,Kılıç Timi'yle ilgili gelen bilgi, ortalığı karıştırır ve Yüzbaşı Kağan'ın beklenmedik hamlesi Albay Kopuz'la aralarında gerilime sebep olur. İlyas acil hastaneye yetiştirilmeye çalışılırken Kağan Bozok ve Haydar Bozkurt zaman kaybetmeden sonu belirsiz bir yola girmek için harekete geçerler.

Savaşçı 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv ekranlarının kahramanlık dolu dizisi Savaşçı 74. bölüm ile 12 Mayıs Pazar akşamı seyircisiyle buluştu. Heyecanla biten sonun ardından yeni fragman merakla bekleniyor. Savaşçı 75. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yayınlandığı andan itibaren haberimizde bulabilirsiniz.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cani gençten kan donduran ifade! Kendimi ispatlamak için yaptım

Cani gençten kan donduran ifade! Kendimi ispatlamak için yaptım