18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Beşiktaş'ta tepki var!

Beşiktaş'ta tepki var!

Sivasspor ile oynayacağı maçın Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanmasına karar verilmesinin ardından Beşiktaş camiasında öfke patlaması yaşandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ta tepki var!

Beşiktaş’ın Sivasspor ile oynayacağı maçın Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanmasına karar verilmesinin ardından siyah beyazlı camiada öfke patlaması yaşandı. TFF’nin verdiği bu karar Beşiktaşlı taraftarları çok kızdırdı. Ahmet Nur Çebi yönetiminin sessiz kalması ise öfkenin daha da artmasına neden oldu.

Beşiktaş’ın Karagümrük maçında yaşadığı puan kaybının ardından transferde geç kalındığına dikkat çeken Beşiktaşlılar, tepkilerini sosyal medya hesapları üzerinden dile getirmeye başlamıştı. Çebi yönetimine tepkinin dışında; Dünya Kupası sonrasında maçların uzatma dakikaları konusunda Beşiktaş’a cimri, şampiyonluktaki rakiplerine ise cömert davranıldığını düşünen siyah beyazlılar TFF’ye ve MHK’ya karşı kızgınlıklarını dile getirmişlerdi.

TFF’nin kararı sosyal medyayı tetikledi
Transferde geç kalınması nedeniyle Çebi yönetimine sinirli olan Beşiktaşlılar, hakemlerin de adil olmamasından dert yanarken Sivasspor ile oynanacak maçın Sivas 4 Eylül Stadı’na verilmesi ile çileden çıktı. Bilindiği üzere; Sivasspor’un son iç saha karşılaşması kendi stadının zemininin bozuk olması nedeniyle Malatya’da oynanmıştı. Bu maçın üzerinden sadece 5 gün geçmesine rağmen TFF tarafından Sivas Stadı’nın elverişli duruma geldiğinin açıklanması Beşiktaşlı taraftarların sosyal medyada tepkisine neden oldu.

“Beşiktaş sahipsiz mi?”
Beşiktaş taraftarları hem kendi yönetimlerine duydukları kızgınlık hem de TFF’ye tepki amacıyla binlerce tweet attılar. Tweetler arasında en sık kullanılan cümlenin ise “Beşiktaş sahipsiz mi?” sorusu olduğu dikkat çekti. Bunun nedeni de Beşiktaş’ın transfer çalışmalarında geç kalmış olması ve TFF’ye karşı ses çıkarılmaması olarak yorumlandı. Bu tepkiler üzerine Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.

Kaynak: Spor Depor

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alkollüyken bisiklet sürdü cezayı yedi

Alkollüyken bisiklet sürdü cezayı yedi