20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Daniel Sturridge kimdir?

Daniel Sturridge kimdir?

Bir süredir Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Daniel Sturridge, İstanbul’a geldi. Bunun üzerine pek çok futbolsever ‘Daniel Sturridge kimdir?’, ‘kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?’ araştırmasını yapmaya başladı. İşte o futbolcu hakkında merak edilenler…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Daniel Sturridge kimdir?

Süper Lig’in başlamasıyla transfer görüşmelerini hızlandıran Trabzonspor’un gündeminde olan futbolcu Daniel Sturridge, İstanbul’a geldi. Trabzonspor yönetiminde heyecanlı gelişmeler devam ederken, futbolseverler de ‘Daniel Sturridge kimdir?’ araştırmalarını yoğunlaştırdı. Bununla birlikte, Daniel Sturridge’in yaşı ve kariyeri de merak edilenler arasında. İşte merak edilen o konuların ayrıntıları…

DANİEL STURRİDGE KİMDİR?

1 Eylül 1989'da, Birmingham'da doğan Daniel Andre Sturridge, dört yılını Aston Villa altyapısında geçirdikten sonra, Sturridge Coventry City'ye gitti. 2003 yılında ise Manchester City altyapısına transfer oldu. City'de gelişimini sürdürdü ve iki kez FA Youth Cup finalinde oynadı. 2007-08 sezonunda ise A takımla ilk profesyonel maçına çıktı.

Aynı sezonda FA Youth Cup, FA Cup ve Premier League'de gol atan tek futbolcu oldu. 2009 yılında Manchester City'den ayrılıp Chelsea ile anlaştı. 2010-11 sezonunun ikinci yarısında Bolton Wanderers'a kiralandı. Bolton'da 12 maça çıkıp sekiz gol attı. 2011-12 sezonunda ise Chelsea'ye döndü. Ocak 2013'te Liverpool'a transfer oldu. Liverpool'da Luis Suárez ile hücumdaki partnerliğiyle SAS adını aldılar. 2013-14 sezonunda Liverpool, ligde 100'den fazla gol atarken, bu gollerin 21’i Sturridge’e aitti.

Sturridge, İngiltere'nin tüm millî takım düzeylerinde forma giydi. 21 yaş altı takımıyla 15 maça çıkıp dört gol attı. A millî takım ile ilk maçına 15 Kasım 2011 tarihinde İsveç karşısında çıktı. 2012 Olimpiyat ve 2014 FIFA Dünya Kupası kadrolarında yer aldı.

Liverpool'un Premier League'deki ilk beş maçını sakatlığından dolayı kaçıran Sturridge, sezondaki ilk maçına 20 Eylül 2015 tarihinde Norwich City karşısında çıktı. 27 Eylül 2015 tarihinde sezondaki ilk iki golünü 3-2 yendikleri Aston Villa'ya attı. 15 Ekim'de antrenmanda dizinden sakatlanarak dört maç oynayamadı.

Chelsea formasıyla 63 maça çıkan Daniel Sturridge, 2013/14 sezonunda Liverpool'a gitti. Liverpool'da kariyerinin zirvesine çıkan forvet oyuncusu burada ilk sezonda 33 maça çıktı ve 24 gol kaydetti. Liverpool ile toplamda 51 maça çıkan Sturridge, 29 gol atma başarısı gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Önce Twitter ardından Facebook!

Önce Twitter ardından Facebook!