21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Galatasaray’da başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu kaç yaşında

Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Galatasaray’da başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu kaç yaşında

Galatasaray'da son dakika gelişmesi yaşandı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Galatasaray’ın divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı kulübün başkanlığa aday olduğunu resmen duyurdu. Duyurunun ardından Eşref Hamamcıoğlu kimdir kaç yaşında? merakla araştırılıyor. Eşref Hamamcıoğlu adaylığını, 'Galatasaray'a Güven' ana başlığı ile paylaştı. İşte son detaylar...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Galatasaray’da başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu  kaç yaşında

Galatasaray’da Mayıs 2021’de yapılması planlanan başkanlık seçimi öncesinde yeni bir gelişme daha yaşandı. G.Saray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Eşref Hamamcıoğlu, “Camiamızın bir iradeye ihtiyacı olduğunu hissediyorum. Bu yüzden bir adım öne çıkıyorum ve Galatasaray başkanlığı için adaylığımı koyuyorum” ifadelerini kullandı. Açıklamalarının ardından Eşref Hamamcıoğlu kimdir, görevi ne? en çok merak edilen soru oldu.

Daha önce Burak Elmas, Metin Öztürk ve Tuncer Hunca resmi olarak başkanlığa aday olduğunu açıklayan isimlerdi.

EŞREF HAMAMCIOĞLU KİMDİR?

1954’te İstanbul’da doğan Eşref Hamamcıoğlu, 1975’te Galatasaray Lisesi'nden mezun oldu. 1980’de Sorbonne Üniversitesi İşletme bölümünü bitiren Eşref Hamamcıoğlu, 1981-1992 yıllarında Tekfen Holding'e bağlı grup şirketlerinde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı.

1992-2012 yıllarında Sodexo'da kurucu genel müdür ve CEO olarak çalışan Eşref Hamamcıoğlu, 1994-1998 yıllarında Anıl Büyükeroğlu ve Duygun Yarsuvat başkanlıklarında Galatasaraylılar Derneği'nde ve 2001-2002 yılları arasında Mehmet Cansun başkanlığında Galatasaray Spor Kulübü'nde yöneticilik yaptı.

TÜSİAD, Türk-Fransız Ticaret Derneği ve Türkiye Olimpiyat Komitesi üyesi olan Eşref Hamamcıoğlu, iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.

Evli ve bir çocuk babası olan Eşref Hamamcıoğlu, Twitter'da @hamamcioglu_e ve Instagram'da @esrefha kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Mustafa Cengiz yönetiminin seçim kararı almasının arkasından birkaç isim, adaylığını açıklamıştı. Galatasaray Genel Kurul üyesi Tuncer Hunca, mayıs ayında yapılması planlanan başkanlık seçimine adaylığını koymuştu. Bir dönem kulüpte yöneticilik de yapan Galatasaray Divan Kurulu üyesi Burak Elmas, başkanlığa aday olduğunu duyurmuştu. Sarı-kırmızılı kulübün Divan Kurulu üyesi Metin Öztürk de başkanlığa adaylığını koyacağını açıklamıştı.

Resmen başkan adaylığını açıklayanlar arasına en son Galatasaray Futbol Kulübünün divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu da dâhil oldu. Eşref Hamamcıoğlu adaylığını, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla duyurdu.

"GALATASARAY'A GÜVEN"

'Galatasaray'a Güven' ana başlığı ile paylaştığı adaylık videosunda Galatasaray'da yetiştiğini ve sarı-kırmızılı camiada herkes tarafından tanındığını söyleyen Eşref Hamamcıoğlu, ‘’Büyüklerimiz bize her zaman soru sormayı öğretti. Biz de hep sorguladık. Ne doğru, ne yanlış diye hep o gözle baktık, anlamaya çalıştık. Ben, her gün Galatasaray'ı yaşayanlardanım. Bir Galatasaraylı olarak görevlerim ve sorumluluklarım var. Ben Galatasaraylıyım. Şikayet etmek yok genlerimde. Camiamızın şu anda bir iradeye ihtiyacı olduğunu hissediyorum. Bu yüzden de bir adım öne çıkıyorum ve Galatarasay başkanlığı için adaylığımı koyuyorum. Böyle hisseden herkesle birlikte yürümeye hazırım. Galatasaray olarak artık özümüze dönüşümüz çok yakın. Tek ihtiyacımız yani hatırlamamız gereken Galatasaray'a güven" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bitcoin Ethereum ne kadar oldu kaç dolar? Kripto paralar ne kadar son durum

Bitcoin Ethereum ne kadar oldu kaç dolar? Kripto paralar ne kadar son durum