21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Olympiakos maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Olympiakos maçı şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligi D grubu ikinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe ile Olympiakos Ülker Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Olympiakos maçı öncesi heyecan dorukta. Süper Lig'de zirveye oturan Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak. Eintracht Frankfurt ile berabere kalan Fenerbahçe, Olympiakos'u yenip puanını 4'e çıkarmak istiyor. Peki Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Olympiakos maçı şifresiz mi?

Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi D grubu ikinci maçında Olympiakos'u ağırlıyor. Fenerbahçe Eintracht Frankfurt deplasmanından 1 puan ile dönmüştü. Fenerbahçe ile Yunan ekibi Olympiakos arasındaki mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Futbolseverler maç öncesinde Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda? diye araştırma yapıyor. UEFA Avrupa Ligi D grubunda Olympiakos grupta lider durumda. İşte maç öncesi detaylar...

FENERBAHÇE - OLYMPIAKOS MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Olympiakos maçına Ülker Stadı ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe-Olympiakos maçını ispanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Kritik mücadele yarın akşam 19.45'te başlayacak ve Exxen'den şifreli olarak yayınlanacak.

MİHA ZAJC İLE SERDAR AZİZ DÖNÜYOR

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de, Olympiakos karşılaşması öncesi müjdeli haber geldi. Yarınki maçın hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başlayan Sarı- Lacivertliler'de uzun süredir takımdan ayrı kalan Miha Zajc ile Serdar Aziz, antrenmana katılıp, arkadaşlarıyla birlikte çalıştı. Bu ikilinin Olympiakos maçının geniş kadrosuna alınması ve yedek kulübesinde yer almaları bekleniyor. Bu ikiliden sevindirici haber gelirken İrfan Can Kahveci takımdan ayrı saha çalışmalarına başladı. Nazım Sangare ve Jose Sosa da takımdan ayrı olarak özel programı uyguladı. Bir diğer sakat Tisserad'ın ise tedavisine devam edildi. Kanarya, son çalışmasını ise bugün akşam saatlerinde yapıp, maç saatini beklemeye başlayacak.

fenerbahçe olympiakos2

OLYMPIAKOS'UN EN BÜYÜK KOZU HÜCUM HATTI!

Yunanistan temsilcisi Olympiakos'un hücum hattı dikkat çekiyor. El Arabi, Valbuena, Onyekuru ve Soares gibi isimler rakip takımlara zor anlar yaşatıyor. Öte yandan orta saha oyuncusu Camara'da dikkat edilmesi gereken isimler arasında yer alıyor.

SARI-LACİVERTLİ EKİPTE 8 EKSİK

Fenerbahçe, Olympiakos mücadelesine 8 futbolcusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıklarını atlatan ancak takımla çalışamalarda yer almayan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare ve Jose Sosa'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Marcel Tisserand karşılaşmada forma giyemeyecek.

TARAFTAR STADA AKIN EDECEK

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'yi, gruptaki ilk iç saha karşılaşmasında taraftarları yalnız bırakmayacak. Pandemi şartları sebebiyle yaklaşık 50 bin kişilik Ülker Stadı'nda kapasitenin yarısı kadar taraftar mücadeleyi takip edebilecek. Ancak Sarı-Lacivertli futbolseverlerin biletlere büyük ilgi gösterdiği ve yarınki mücadelede tribünlerde 20 binin üstünde taraftarın olmasının beklendiği bildirildi.

VALBUENA YEDEK ONYEKURU 11'DE

Kadıköy'de Fenerbahçe'nin konuğu olacak Olympiakos'ta teknik direktör Pedro Martins'in, yarınki maç öncesi kafasındaki ilk 11'i oluşturduğu konuşuluyor. Yunan basınında çıkan haberlere göre Vitor Pereira gibi Portekizli olan Martins, ligde deplasmanda 2-0 kazandıkları Asteras Tripolis karşılaşmasında olduğu gibi Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mathieu Valbuena'yı yedek soyunduracak. Valbuena'nın mücadelenin gidişatına göre sahne alması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marsilya Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Marsilya Galatasaray maçı hangi gün?

Marsilya Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Marsilya Galatasaray maçı hangi gün?