22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Yeni lider Galatasaray! Aslan, Konya’yı 2 golle geçti…

Yeni lider Galatasaray! Aslan, Konya’yı 2 golle geçti…

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor'u konuk eden Galatasaray, mücadeleden 2-1’lik skorla galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeni lider Galatasaray! Aslan, Konya’yı 2 golle geçti…

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Oldukça hızlı başlayan karşılaşmada gol perdesi 1. dakikada açılırken, karşılaşmada gülen taraf 2-1'lik skorla Galatasaray oldu. Bu sonuçla Sarı-Kırmızılılar 16 puanla maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, Konyaspor 14 puanda kaldı. İşte detaylar...

Süper Lig'de heyecan 7. hafta karşılaşmaları ile sürdü. Haftanın açılış mücadelesinde Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya geldi. NEF Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-1'lik skorla ev sahibi ekip Galatasaray olurken, 3 puanın da sahibi oldu.

Karşılaşmanın henüz 1. dakikasında yeni transferlerden Sergio Oliviera ile öne geçen Galatasaray'ın bu golüne Konyaspor, 15. dakikada Endri Cekici'nin kaydettiği golle yanıt verdi. Mücadelenin son bölümüne girilirken ise oyuna sonradan dahil olan yeni transferlerden Leo Dubois'in sol taraftan yaptığı ortada topa ters bir müdahalede bulunan Calvo, kendi kalesine kaydettiği golle karşılaşmanın skorunu belirledi.

Bu skorla Galatasaray puanını 16'ya yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, Konyaspor 14 puanda kaldı.

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray Adana Demirspor'a konuk olacak, Konyaspor ise sahasında ligin yeni ekiplerinden Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

3 DAKİKADA 2 DİREK!

İlk yarının son bölümünde Konyaspor ataklarını sıklaştırırken, 3 dakikada 2 top direkten döndü. Karşılaşmanın 23. dakikasında Amir Hadziahmetovic kaleyi yoklarken top direkten döndü. 27. dakikada ise bu kez Konyaspor'u öne geçiren golü kaydeden Endri Cekici şutunu çekti ancak top bir kez daha direkte patladı.

ICARDI İLK KEZ...

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Mauricio Icardi karşılaşmaya yedek kulübesinde başlarken, mücadelenin 61. dakikasında Gomis'in yerine oyuna dahil oldu ve ilk maçındaki performansıyla taraftarlardan alkış aldı.

EN ERKEN GOL OLIVIERA'DAN!

Süper Lig'de 2022-2023 sezonun en erken golünü, Galatasaray'dan Sergio Oliveira kaydetti. Sergio Oliveira'nın Konyaspor'a 59. saniyede attığı gol, bu sezon ligde atılan en erken gol olarak kayıtlara geçti. Ayrıca sarı-kırmızılıların, 30 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, Konyaspor ağlarına bu sezon ligde gol atan ilk isim oldu. Konyaspor'un 6 haftalık gol yememe serisi, Galatasaray deplasmanında son buldu.

KONYASPOR 10 KİŞİ TAMAMLADI!

Karşılaşmanın son dakikalarında Konyaspor'un tecrübeli kalecisi Sehic, Icardi ile yaşadığı gerginlik sonrası karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen tarafından ikinci sarı kart ile cezalandırılırken, karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Öte yandan değişiklik hakkı kalmayan Konyaspor'da son dakikalarda kaleye savunma oyuncusu Adil Demirbağ geçti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taha Akgül altın madalya kazandı!

Taha Akgül altın madalya kazandı!