19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Televizyon Dizi Film Kızılcık Şerbeti'nin Meri'si Meryem kim? Şebnem Bozoklu kimdir, kaç yaşında?

Kızılcık Şerbeti'nin Meri'si Meryem kim? Şebnem Bozoklu kimdir, kaç yaşında?

Kızılcık Şerbeti dizisine yeni oyuncular dahil oldu. O isimlerden biri de Şebnem Bozoklu. Oyuncu, Kızılcık Şerbeti'nin Meri'si (Meryem) olarak karşımıza çıkacak. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin Meri'si Meryem kim? Şebnem Bozoklu kimdir, kaç yaşında?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızılcık Şerbeti'nin Meri'si Meryem kim? Şebnem Bozoklu kimdir, kaç yaşında?

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam yayınlanıyor. Dizi yeni sezonu ile beraber yeni karakterlerini de bünyesine kattı. Bu isimlerden biri de başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu oldu. Kızılcık Şerbeti'nin Meri'si Meryem kim? Şebnem Bozoklu kimdir, kaç yaşında? 

Kızılcık Şerbeti'nin Meri'si Meryem kim? 

Kızılcık Şerbeti dizisinin Sönmez’in İzmir’den İstanbul’a gelen yeğeni Meri’ye (Meryem) hayat veriyor. Meryem karakterinin dizide  neşeli, samimi, candan ve yardımsever bir yapıda olması izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Şebnem Bozoklu kimdir, kaç yaşında?

1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Şebnem Bozoklu, 1996-2000 yılları arasında Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde okudu. 2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü’ne başlayan sanatçı 2004 yılında buradan mezun olarak oyunculuk ve tiyatro kariyerinin temellerini attı.

Canım Ailem’deki Meliha rolüyle kariyerinde büyük bir ivme yakalayan oyuncu Bunu Bi’ Düşünün, Şahsiyet, Çifte Saadet, Ulan İstanbul, Heberler, Bizim Yenge ve Derman dizilerindeki başarılı performanslarıyla adından söz ettirdi.

Beyaz perdede ise Biz Böyleyiz, Turkish-i Dondurma, Cebimdeki Yabancı, Tatlım Tatlım, Albüm, Yok Artık 2, Yok Artık, Niyazi Gül Dörtnala, İçimdeki İnsan, Soğuk filmleriyle seyirciyle buluştu. Oyuncu kariyeri boyunca 2019 Türkiye Marka Ödülleri En İyi Kadın Sinema Oyuncusu, 2019 Vefa Lisesi 14.Kemal Sunal Kültür Sanat Haftası Yılın En İyi Kadın Tiyatro Oyuncusu, 2018 Kültür Üniversitesi Çorbada Tuzun Olsun Kariyer Onursal Ödülleri Yılın En Beğenilen Kadın Tiyatro Sanatçısı, 2018 Harbiye Leo Kulübü Harbi Günler 18 En İyi Kadın Tiyatro Oyuncusu, 2017 22.Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri Komedi Dalında En Başarılı Kadın Oyuncusu, 2009 36.Altın Kelebek Ödülleri En İyi Kadın Komedi Oyuncusu, 2017 22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri Komedi Dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödüllerine layık görüldü. Bozoklu, en son Hamlet dizisindeki karakteriyle yine çok konuşulurken, Aşk Geçmişim oyunu ve Elbet Bir Gün dizisiyle kariyerini sürdürdü. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakanlıktan "rezerv yapı" açıklaması: İddialar asılsız!

Bakanlıktan "rezerv yapı" açıklaması: İddialar asılsız!