A Milli Erkek Tenis Takımı, Davis Cup Dünya Grubu 1 play-off mücadelelerinin ilk gününde Meksika’ya karşı 2-0 öne geçerek önemli bir avantaj elde etti.
Ergi Kırkın, Türkiye’yi 1-0 Öne Geçirdi
Davis Cup Dünya Grubu 1 play-off mücadelesinin ilk gününde Türkiye, ilk maçta Ergi Kırkın’ın galibiyetiyle 1-0 öne geçti. Kırkın, 3 saat 33 dakika süren zorlu maçta rakibi Alex Hernandez’i 7-5, 5-7, 7-5’lik setlerle mağlup etti.
Yankı Erel, Türkiye’yi 2-0’a Taşıdı
Yankı Erel, 2. mücadelede Rodrigo Pacheco Mendez’i 6-4, 1-6, 6-1’lik setlerle 2-1 mağlup ederek milli takımı 2-0 öne geçirdi. Erel’in galibiyetiyle Türkiye, Davis Cup’taki avantajını artırdı.
Yarın Çiftler ve Tekler Müsabakaları Oynanacak
Organizasyonda yarın çiftler ve tekler karşılaşmaları yapılacak. Cem İlkel ve Mert Naci Türker, Daniel Moreno ve Rodrigo Pacheco Mendez çiftiyle karşılaşacak. Diğer tekler maçlarında ise Ergi Kırkın Rodrigo Pacheco Mendez ile, Yankı Erel ise Alex Hernandez ile mücadele edecek.