20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Dünya UFO bombası! Geldiler, elimizde kanıtlar var

UFO bombası! Geldiler, elimizde kanıtlar var

Uzaylıların Dünya ile temaslarına dair yıllardır süren iddia ve tartışmalarda eski ABD Ulusal İstihbarat Direktörü John Ratcliffe'den şok eden bir açıklama geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
UFO bombası! Geldiler, elimizde kanıtlar var

Amerikalı eski istihbarat uzmanı John Ratcliffe, ellerinde ses hızında manevralar yapabilen UFO’lara dair kanıtlar olduğunu öne sürdü. Ratcliffe, “Kamuoyuna açıklanandan çok daha fazlası var” dedi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump döneminde Ulusal İstihbarat Direktörü olarak görev yapan John Ratcliffe, Amerikan Fox News’a UFO’lar (tanımlanamayan uçan cisim) hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ratcliffe, “Kamuoyuna açıklanandan çok daha fazla gözlemler söz konusu oldu” dedi. Burada deniz ve hava kuvvetleri pilotları ya da uyduların çektiği görüntülerden söz ettiğini söyleyen Ratcliffe, “Teknolojimiz yeterli olmadığı için hareketlerin taklit edilmesi ya da ses patlaması olmadan ses bariyerini aşan hızlarda seyahat etmek zor” dedi.

 
TRUMP UZAYLILARI AÇIKLAYACAKTI

ABD'nin önceki başkanı Trump'ın uzaya yönelik merakı biliniyordu. Onun döneminde Uzay Kuvvetleri Komutanlığı kurulurken, bu amaçla ABD tarihinde en yüksek bütçe de ayrılmıştı. Trump'ın ilgisinin sadece Çin ve Rusya'ya karşı bir ordu olmadığı da İsrail Uzay Programının eski başkanı Prof. Haim Eshed'in bir röportajında ortaya çıkmıştı. 

Eshed, İsrail'deki yüksek tirajlı bir gazetedeki röportajında "ABD Başkanı Donald Trump’ın uzaylıların varlığını açıklamanın eşiğindeydi, ancak, Galaktik Federasyondaki uzaylılar: 'Bekleyin, önce insanlar sakinleşsin' dedi" iddiasında bulunmuştu. Eshed verdiği röportajda ABD hükümeti ile uzaylılar arasında bir anlaşma olduğunu da öne sürerek "Burada deneyler yapmak için bizimle bir sözleşme imzaladılar" demişti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir anlık gümbürtüyle evleri bu hale geldi

Bir anlık gümbürtüyle evleri bu hale geldi