05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Eğitim ÖSYM, 2024 KPSS Lisans sınavı giriş belgeleri yayımlandı!

ÖSYM, 2024 KPSS Lisans sınavı giriş belgeleri yayımlandı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 14 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumlarına katılacak adaylar için sınav giriş belgelerini erişime sundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ÖSYM, 2024 KPSS Lisans sınavı giriş belgeleri yayımlandı!
KAYNAK: Anadolu Ajansı

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2024-KPSS Lisans sınavına katılacak adaylar için bina ve salon atama işlemleri başarıyla tamamlandı.

Sınav Giriş Belgeleri İnternet Üzerinden Erişilebilir

ÖSYM'nin yayımladığı duyuruya göre, sınav yerlerini ve salon bilgilerini gösteren giriş belgeleri, adaylar tarafından "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden erişilebilecek. Adaylar, bu link üzerinden giriş belgelerini kolayca temin edebilirler.

ÖSYM, adayların sınav gününe hazırlıklı olmalarını ve giriş belgelerini sınav günü yanlarında bulundurmalarını tavsiye ediyor. Adayların sınav saatinden önce belirtilen saatte sınav binalarında hazır bulunmaları gerekiyor.

Sınavın yapılacağı bina ve salon bilgilerine dikkatlice bakarak sınav gününe hazırlık yapılması, adayların sınav sürecini daha kolay ve sorunsuz geçirmelerini sağlayacaktır. ÖSYM, adaylara sınav sürecinde başarılar diler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
e-Devlet üzerinden yaklaşık 235 bin kişi engelli kimlik kartı sahibi oldu

e-Devlet üzerinden yaklaşık 235 bin kişi engelli kimlik kartı sahibi oldu