20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi NMR Coin Nedir? Numeraire Coin Nasıl Satın Alınır?

NMR Coin Nedir? Numeraire Coin Nasıl Satın Alınır?

Kripto para birimleri gündemdeki sıcaklığını koruyor. Her geçen farklı bir coin gündemin ana maddelerinden birini oluştururken, bugünün en fazla konuşulan coinlerinden biri olan Numeraire (NMR) hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Kripto para birimlerine yatırım yapan vatandaşlar NMR'nin nasıl satın alınacağını araştırıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
NMR Coin Nedir? Numeraire Coin Nasıl Satın Alınır?

Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli para birimi olan Bitcoin'in 48 bin dolara düşmesinin ardından diper coinlerin durumu merak ediliyor. Bu coinlerden birisi de   Numeraire (NMR) oldu. NMR Coin, yatırımcılara profesyonel bir finansal model sunmayı hedefliyor.

NMR COİN NEDİR?

Numeraire (NMR), Ethereum platformunda çalışan bir kripto para birimidir. Numerai platformu ise riskten korunma fonu şirketi olarak tanımlanabilir. Şirket, verilerin gizliliğinden ödün vermeden profesyonel bir finansal modeli kitle kaynaklı hale getirmeyi hedefliyor. Bunun için de veri bilimi, makine öğrenimi, yapay zeka ve kriptografinin bir karışımını kullanıyor.

NMR Coin profesyonel bir finansal model sunmayı amaçlıyor. Bunun için de bilim insanlarına veri hizmeti sunuyor.

Numerai sayesinde bilim insanları, korumasının şifreli bir şekilde yapıldığı verileri web sitesinden indirebiliyor. Bu veriler daha sonra bilim insanları tarafından piyasa hareketlerini tahmin eden modeller oluşturmak için kullanılıyor. Modeller, makine öğrenimi algoritmaları ve yapay zeka karışımı kullanılarak oluşturuluyor.

NMR coin, platformda düzenlenen yarışmalarda hem yarışmanın bir koşulu olarak hem de ödülü olarak kullanılıyor.

Numerai, her hafta bilim adamlarının güncellenmiş verilere eriştikleri ve bu verileri finansal modellerini oluşturmak için kullandıkları bir yarışma düzenliyor.Modeller daha sonra gerçek dünya piyasalarında üç hafta boyunca test ediliyor ve ardından en iyi performans gösteren 100 modele sahip bilim insanı çabalarından dolayı Bitcoin ile ödüllendiriliyor.

Yarışmaya katılmak isteyen bilim insanlarının “onaysız değişiklikleri önlemek için” projelerine NMR payları koymaları bekleniyor. Başarılı modellere sahip bilim adamları, Bitcoin ödülünün yanı sıra projeye koydukları NMR token’larını da geri alıyor.

Kaybeden bilim insanlarının projelerindeki NMR token’ları ise yakılıyor. Dolayısıyla kaybeden bilim insanları NMR coin’lerini de kaybetmiş oluyor.

Bunların yanı sıra yazının yayına hazırlandığı sırada 64.64 dolardan işlem gören Numeraire Coin, 189.005.302 USD işlem hacmi ile CoinMarketCap verilerine göre 70. sırada yer alıyor. Ayrıca piyasada şu anda 2.924.067 adet NMR bulunuyor ve sonuç olarak toplamda 11.000.000 NMR maksimuma ulaşılacağı ifade ediliyor.

Numeraire Coin’in 25 Haziran 2017’de 99,79 dolar ile rekor seviyeyi gördüğünü ve 26 Kasım 2018’de de 1,93 dolar ile en düşük seviyeyi gördüğünü belirtmekte de fayda var.

NUMERAIRE COI NASIL SATIN ALINIR?

Dünyanın en yüksek alım satım işlem hacmine sahip kripto para borsası Binance‘den Numeraire Coin’i güvenle satın alabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ziraat Türkiye Kupası final maçı ne zaman 2021? Beşiktaş - Antalyaspor maçı hangi tarihte?

Ziraat Türkiye Kupası final maçı ne zaman 2021? Beşiktaş - Antalyaspor maçı hangi tarihte?