20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Paribu kapanır mı batar mı? Paribu güvenli mi sahibi kim? Açıklama geldi

Paribu kapanır mı batar mı? Paribu güvenli mi sahibi kim? Açıklama geldi

Thodex ve Vebitcoin'in kapanması üzerine Paribu kapanır mı? gündeme geldi. Thodex mağdurlarının hesaplarındaki yatırım tehlikeye girerken Paribu kullanıcıları da aynı duruma düşmek istemiyor. Paribu yaptığı açıklamada: Kullanıcılarımız varlıkları teminat altındadır. dedi. Peki Paribu güvenli mi?

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Paribu kapanır mı batar mı? Paribu güvenli mi sahibi kim? Açıklama geldi

PARİBU KAPANIR MI GÜVENLİ Mİ? AÇIKLAMA GELDİ

Kripto para platformu Paribu, Thodex ve Vebitcoin'in kapanması üzerine bir açıklamada bulundu.

Haber ve sosyal medya paylaşımlarına konu olan gelişmeleri ekosistemin tüm paydaşlarıyla birlikte takip ettiklerini belirten açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kurulduğumuz 2017 yılından bu yana kripto varlık sektörünün sağlıklı şekilde gelişimi için regülasyonların gerekliliğini vurguluyor, konuyla ilgili çalışmaları destekliyoruz. Kullanıcı haklarının yasal güvence altına alınması için devletin ilgili kurumlarıyla uzun süredir temas halinde çalışıyoruz.

Öncü ülkelerdeki regülasyonları titizlikle takip eden, çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren lider platform olarak; tüm kullanıcılarımızın veri ve varlıklarını kesintisiz uyguladığımız güvenlik protokol ve prosedürleriyle koruyoruz. Kullanıcılarımızın tüm TL ve kripto varlıkları iç denetim prosedürleriyle teminat altındadır. Kullanıcılarımızın varlıkları güvenliği sağlanmış soğuk cüzdanlarda muhafaza edilmektedir.

Paribu, Türk Ticaret Kanunu’na uygun bir şekilde kurulmuş bir anonim şirkettir ve Türk Ticaret Kanunu, Türk Borçlar Kanunu başta olmak üzere tüm mevzuatlara tabidir. Bu mevzuatlara tam riayet ile hareket etmektedir. Elde edilen kazanç da Türk Vergi Kanunu ve ilgili mevzuatlara göre vergilendirilmekte ve ödenmektedir.

Ayrıca Paribu, bağımsız bir denetim kuruluşu ile kullanıcı varlıkları ve sermaye yeterliliği konularını da kapsayan denetim aşamalarını gerçekleştirmek üzere çalışmaktadır. Denetim raporları da süreç sona erdiğinde şeffaflık ilkemiz gereği yayımlanacaktır.

Paribu nedir güvenli mi

Paribu nedir, ne zaman kuruldu?

Paribu, 2017'de kullanıma sunulmuştur. Paribu, Kripto para alım satım platformudur. Paribu, 2015'te ön hazırlık çalışmalarına başlamıştır. 2016'da kurulmuş, 14 Şubat 2017'de halkın kullanımına açılmıştır.

Paribu, Türkiye'nin en yüksek hacimli hacimli dijital varlık işlem platformudur. Hızlı ve tümüyle güvenli olarak Bitcoin (BTC) olmak üzere birçok kripto para için alım satım işlemine aracılık eden Paribu, 14 Şubat 2017'de kullanıma açılmıştır. Paribu'nun CEO'su Yasin Oral'dır. Paribu, Türk Lirası ile kripto para alış veya satış işlemleri yapılabilen bir kripto para borsasıdır.

Paribu kimin? Yasin Oral kimdir?

1985 yılında Ankara'da doğan Yasin Oral, yazılım çalışmalarına lise döneminde başladı. 2001'de, henüz lise öğrencisiyken TÜBİTAK'ın bir yarışmasına katıldı ve TÜBİTAK web sitesi geliştirmelerine dışarıdan destek sağladı.

Üniversite yıllarında taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren bir internet sitesi kurdu ve site kısa süre içinde nakliyeciler arasındaki koordinasyonu sağlayan tek platform haline geldi.

2009'da Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan Oral, 2010'da Türkiye'nin ilk online matbaası matbuu.com'u hayata geçirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarkan Altın Madolyon filmi nerede hangi tarihte çekildi? Tarkan Altın Madolyon filmi oyuncuları kim

Tarkan Altın Madolyon filmi nerede hangi tarihte çekildi? Tarkan Altın Madolyon filmi oyuncuları kim