19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Süper Lig'de siftaha hazır! Jose Mourinho'nun ilk sınavı Kadıköy'de

Süper Lig'de siftaha hazır! Jose Mourinho'nun ilk sınavı Kadıköy'de

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin başında ilk Süper Lig maçına bu akşam Kadıköy'de çıkacak. Adana Demirspor'u sahasında konuk edecek olan sarı lacivertli ekibin maçı saat 21.45'te başlayacak. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süper Lig'de siftaha hazır! Jose Mourinho'nun ilk sınavı Kadıköy'de

Geçen sezon ezeli rakibi Galatasaray ile girdiği şampiyonluk yarışını kıl payı kaybeden Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun önderliğinde yeni sezona başlıyor. Sarı lacivertliler, yıldız isimlerle güçlendirdiği kadrosuyla birlikte bugün Adana Demirspor'u konuk edecek. Saat 21.45'te başlayacak olan mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Sarı lacivertlilerde geçen sezondan cezaları bulunan Mert Hakan ile İrfan Can Kahveci, karşılaşmada forma giyemeyecek. Sarı lacivertlilerin önemli isimlerinden Fred de sakatlığı sebebiyle takımını yalnız bırakacak.

TRANSFERDE ÇOK HAREKETLİYDİ

Ali Koç ve yönetimleri döneminde sezon başında en sessiz transfer sürecini yaşayan Fenerbahçe, Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Saint Allan-Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi kadroya ilave etti. Fenerbahçe, Umut Nayir, Serdar Dursun ve Michy Batshuayi ile de yollarını ayırdı. Yeni sezon yapılanması kapsamında transferde önceliği hücum hattına veren Fenerbahçe, söz konusu süreçte kenarlara Oğuz Aydın ve Allan SaintMaximin takviyelerini yaparken, gol yollarında da hızlı davrandı. Batshuayi, Serdar Dursun ve Umut Nayir ile yollarını ayıran yönetim, bu bölgeyi En-Nesyri ve Beşiktaş ile sözleşmesi biten Cenk Tosun ile güçlendirdi.

İLK HAFTADA KAYBETMİYOR

Fenerbahçe, son 5 sezonda ilk hafta maçlarında başarılı bir grafik ortaya koydu. Söz konusu dönemde 3 maçı iç sahada, 2 maçı ise deplasmanda oynayan Sarı Kanarya, bu mücadelelerde 4 galibiyet ve 1 beraberlik yaşadı. 2019-20 sezonunda evinde Gaziantep FK'yi 5-0 yenen Fenerbahçe, 2020-21 sezonunda ise deplasmanda Rizespor'u 2-1 ile geçti. 2021- 22 sezonuna deplasmanda 1-0'lık Adana Demirspor galibiyetiyle giren Fenerbahçe, son 5 sezondaki tek puan kaybını ise 2022-23 sezonunda evinde Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalarak yaşadı. Sarı-Lacivertlile, geçtiğimiz sezona ise taraftarı önünde 2-1'lik Gaziantep FK galibiyetiyle girmişti.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suriye'deki ABD askerlerine İHA'lı saldırı iddiası

Suriye'deki ABD askerlerine İHA'lı saldırı iddiası