20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Gönül Hırsızı filmi ne zaman çekildi? Gönül Hırsızı filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Gönül Hırsızı filmi ne zaman çekildi? Gönül Hırsızı filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Ediz Hun ve Feri Cansel'in yer aldığı Türk sinemasının en sevilen filmlerden biri olan Gönül Hırsızı filmi bugün yeniden ekranlara geliyor. Peki, Gönül Hırsızı filminin konusu ne, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gönül Hırsızı filmi ne zaman çekildi? Gönül Hırsızı filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Senaristliğini ve yönetmenliğini Arşavir Alyanak’ın yaptığı Gönül Hırsızı filmi komedi yapımları arasında seyircinin severek izledği filmlerden biridir.Oyuncu kadrosunda birçok ismin yer aldığı Gönül Hırsızı filmi 360 TV ekranlarında yayınlanıyor.

Kadrosunda Ediz Hun, Feri Cansel, Münir Özkur ve Ali Şen Gönül Hırsızı filmiyle ilgili ayrıntılar araştırma konusu oldu.

GÖNÜL HIRSIZI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Gönül Hırsızı filminin açılış sahnesi polis ile hırsız arasındaki bir kovalamacayla başlar. Huriye kaçacak yer kalmayınca bagajı açık bir araba görüp saklanmaya karar verir. Arabanın sahibi Fuat bu genç ve güzel kıza acımıştır ve ona yardımcı olmaya karar verir. Onu saklamayı kabul eder ve polisten uzak bir bölgeye giderek bagajdan çıkarıp arabaya yanına oturmasına müsaade etmiştir. Fuat ve Huriye arasında geçen sohbet sonunda Fuat bu kadına yardımını sürdürmeye kararlıdır ve onu evine götürüp bir süre saklamaya karar verir. Fuat karşısındaki bu yabancı kadının suça meyilli olduğuna ve eğitilmesine gerek duyduğunu hisseder. Aradan bir kaç ay geçer ve Fuat Huriye’ye çeşitli konularda eğitim vermeye başlamıştır.

Hırsız olarak hayatına devam etmesini istemediği için onun bu hayatını değiştirme kararında oldukça ısrarcıdır. Kendisinin verdiği eğitimlerle Huriye’nin kısmi bir derecede değiştiğine inanır ancak Huriye ve köşkün çalışanı Salih Reis arasında sık sık çıkan sürtüşmede eğitimlerini arttırması gerektiğini düşünür. Aradan bir kaç ay daha geçer ve Huriye alışık olmadığı bu düzene daha fazla dayanamaz ve evden kaçmaya karar verir. Evden kaçtıktan sonra ilk gittiği nokta uzun süredir ayrı kaldığı ve birlikte iş yaptığı çetesi olmuştur. Çetenin lideri olan İzzet şaşkınlıkla uzun süredir nerede olduğunu sormaya kalktığında Huriye ona vereceği güzel haberden bahseder. Bir süredir kendisine yardımcı olan Fuat adında zengin bir adamdan söz eder ve evinde çalınabilecek onlarla eşyanın olduğunu söyler. İzzet, Huriye ve çetenin geri kalanı bir plan yaparak köşkü soymaya karar verir. Huriye arkadaşlarıyla birlikte hırsızlık sırasında Fuat’a aşık olduğunu farkeder ve İzzet’le arasında bir sorun yaşanır. Fuat karşısında pişman olan Huriye’yi gördükten sonra onunla evlenmeye karar verir. Huriye’nin eski hayatı sürekli karşısına çıkar ve evlendikleri gece İzzet köşke gelip ikisine de zarar vermeye kalkışır. Huriye hemen polise haber verip eski suç ortağı İzzet’i polise teslim eder.

GÖNÜL HIRSIZI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

1971 yılında vizyona giren komedi filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Feri Cansel
Ediz Hun
Ali Şen
Münir Özkul
Kayhan Yıldızoğlu
Cevat Kurtuluş
Leman Akçatepe
Ahmet Turgutlu
Necdet Yakın
Hasan Ceylan

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak 2021? KYK burs başvuru tarihi belli oldu mu?

KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak 2021? KYK burs başvuru tarihi belli oldu mu?