21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Altunok’tan çalışmaları hızlandırın talimatı

Altunok’tan çalışmaları hızlandırın talimatı

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, kent merkezi, Atakent ve Taşucu mahallelerinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların hızlandırılması için belediye birim amirleri ve müteahhit firma yetkililerine talimat verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altunok’tan çalışmaları hızlandırın talimatı

“Halkımız ve kentimize sunacağımız hizmetlerle ilgili başlattığımız projelerimizi verdiğimiz sürede halkımıza ulaştırmalıyız” diyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Atakent mahallesi yapraklı sahil yolu ve çevre düzenlemesi, Göksu mahallesi ırmak kenarında yapımı süren 24 saat Göksu ikinci etap projesi ve Taşucu mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Altunok, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız, gençlerimiz ve emeklilerimizin faydalanabileceği ve adını 24 saat Göksu projesi olarak adlandırdığımız çalışmamızın ikinci etabını Göksu mahallesi ırmak kenarında devam ettiriyoruz. İçerisinde modern aydınlatma sistemleri, oyun alanları, kafeteryalar, yürüme yolları, yeşil alanların oluşturulması, oturma bankları ve gençlerimizin faydalanabileceği diğer hizmet alanlarımız yer almaktadır.

Bir diğer önemli projemiz olan Atakent mahallesi Yapraklı sahil yolu ve çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmalarımıza da başladık. Atakent halkımız ve ilçemize gelecek olan tatilcilerimize sağlıklı ve modern bir hizmet sunmayı planladığımız bu projemizin de takibini yapıyoruz.

Müteahhit firma aracılığı ile hayata geçireceğimiz bu projemiz içerisinde büfeler, kafeteryalar, çocuk oyun alanları, spor aletleri, aydınlatma sistemleri, otopark, deniz sahilinde güneşlenme alanları, yeşil alanların oluşturulması, wc ve duş kabinleri ve peyzaj düzenlemeleri yer almaktadır. Bu çalışmalarımızla birlikte hem Silifke’mizi modern projelerle buluşturacağız, hem de halkımızın sağlıklı ve güvenilir ortamlarda belediye hizmetlerinden faydalanmasına imkan sağlayacağız” diyerek belediye birim amirlerine ve müteahhit firma yetkililerine çalışmaları hızlandırın uyarısını tekrarladı.

Daha sonra Taşucu mahallesine geçen Silifke Belediye Başkanı Altunok, burada da belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Nüfusu her geçen gün artan Taşucu mahallemizin yollarında asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarımıza başlayacağız.

Bu konuda belediye birimlerimiz bir çalışma programı hazırlamaktadır. Bu program dahilinde Taşucu halkımızın yaya ve araç trafiği ile ilgili olarak ulaşım alanında yaşadığı sıkıntıları kısa zaman içerisinde ortadan kaldıracağız” diyerek ziyaret ettiği Taşucu semt pazarında esnaflar ve vatandaşların da sorunlarını dinledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zonguldak-Kilimli Yolu yarın açılıyor! 40 dakikalık yol 5 dakikaya iniyor...

Zonguldak-Kilimli Yolu yarın açılıyor! 40 dakikalık yol 5 dakikaya iniyor...