21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Bartın adına çok verimli geçti: Bakan Kurum'dan ziyaret

Bartın adına çok verimli geçti: Bakan Kurum'dan ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ilimizi ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Bartın’a gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür etti. 

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bartın adına çok verimli geçti: Bakan Kurum'dan ziyaret

“BARTIN ADINA ÇOK VERİMLİ GEÇTİ”

Bakan Kurum’un ziyaretinin Bartın adına çok verimli geçtiğini belirten Akın, projelere verdiği destek için şükranlarını iletti. Akın; “Bartın’ımıza gelen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Hem Belediyemizi ziyareti, hem Bartın İl Değerlendirme Toplantısı, hem sahadaki incelemelerimiz ve istişarelerimiz, hem de diğer programlarındaki Bartın adına çok verimli geçen bir gün yaşadık. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile beraberindeki Bakanlık yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

“6 EKİPLE SAHADAYIZ”

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Dinamik Denetim Modeli süreci kapsamında kent merkezinde park ve bahçelerde, piknik alanları ve işletmelere yönelik denetim gerçekleştirildi. Maske, mesafe, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını denetleyen ekipler, vatandaşlara özellikle maske ve hijyen kuralları ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Denetimlerle ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “İçişleri Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda kent merkezinde pandemi sürecinin başından buyana denetimlerimizi sürdürüyoruz. Maske, sosyal mesafe ve uyarıcı levhaların denetimlerini yapıp, esnaf ve vatandaşlarımızı uyarıyoruz.  Son olarak da Zabıta ekiplerimiz park ve bahçelerde, piknik alanları ve işletmelere yönelik Koronavirüs (Covid-19) denetimi gerçekleştirdiler. Temel kurallar olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulup uyulmadığına bakılırken, uyarıcı levhaların olup olmadığına da bakıldı. Bartın Belediyesi olarak 6 ekiple sahadayız. Görev alan personelimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

BAŞKAN PERSONELİN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan tüm kadın personeline ve kadın Belediye Meclis Üyelerine çiçek takdim etti. Başkan Akın, beraberinde Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte tüm belediye personelini ziyaret ederek, Kadınlar Gününü kutladı.

Kadınların topluma güç kattığını belirten Akın; “Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Dünyada her şey kadınların eseridir’ düşüncesinden hareketle, Cumhuriyetimizin yükselmesinde, demokrasimizin gelişmesinde ve milli kültürümüzün çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarılmasında önemli katkısı olan Türk Kadını, azim ve çalışkanlıklarıyla hayatın her alanında yer almıştır. Tüm görevlerini başarılı bir şekilde sürdüren kadın personellerimiz bizler için her zaman çok kıymetlidir. Tüm kadın personelimize özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

BAŞKAN AKIN, TBMM BAŞKAN VEKİLİ ADAN’I ZİYARET ETTİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İstanbul Milletvekili Celal Adan’ı MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte TBMM’de ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, belediye projeleriyle ilgili bilgiler verirken, Adan’ın da önerilerini dinledi. Ziyaretle ilgili açıklamasında Başkan Akın; “Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekilimiz, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekilimiz Sayın Celal Adan’ı, MHP Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik ile birlikte ziyaretimizde Naht Sanatı ile yapılmış tablo hediye ettik. TBMM’de gerçekleşen ziyaretimizde değerli ağabeyimiz Sayın Celal Adan ile istişarelerde bulunduk. Kendilerine misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD'li uzmanlar itiraf etti: Sistem zayıf

ABD'li uzmanlar itiraf etti: Sistem zayıf