20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Başkan Işık yarışmacıları ödüllendirdi

Başkan Işık yarışmacıları ödüllendirdi

Kütahya Belediyesi 2020 Ahmet Yakupoğlu Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında düzenlenen ‘Atma Dönüştür Tasarım Yarışması’ ve ‘5 Dakikada Kütahya Vlog Yarışması’nda derece alan yarışmacılar Belediye Meclis toplantısında ödüllerini aldılar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Işık yarışmacıları ödüllendirdi

ATMADILAR DÖNÜŞTÜRDÜLER

Kütahya Belediyesi 2020 Ahmet Yakupoğlu Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında düzenlenen ‘Atma Dönüştür Tasarım Yarışması’na toplamda 13 kişi katılım gösterirken seçici kurulun yaptığı değerlendirme sonucunda birinciliğe Yağmur Selvitopu ‘Kağıttan Çini Tasarımı’, ikinciliğe İrem Bolal ‘Sokak Hayvanları İçin Damacanadan Mamamatik’, üçüncülüğe Esma Yaşar ‘Karton Kutulardan Robot’, Fatma Nur Esen ‘Karton Kutulardan Eğlence Küpü’, ve Mustafa Eren Çalışkan ‘Şişelerden Kum Saati’ projeleriyle teşvik ödülü almaya hak kazandılar.

Yarışmada derece alan yarışmacılara ödüllerini Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık verdi. Başkan Işık; “Belediyemizin bu tür etkinliklerine katılarak desteklerini esirgemeyen tüm yarışmacılarımıza teşekkür ediyorum. Tüm yarışmacılarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

VLOG’LA KÜTAHYA’YI TANITTILAR

Kütahya Belediyesi 2020 Ahmet Yakupoğlu Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında düzenlenen ‘5 Dakikada Kütahya Vlog’ yarışmasına toplamda 15 kişi katıldı.

Seçici kurulun değerlendirmeleri sonucunda birinciliğe Mustafa Sözer, ikinciliğe Yasin Yılmaz, üçüncülüğe Mustafa Bakır ve teşvik ödülüne ise Ali Osman Olgun seçildi. Derece alan Vlog videolarının meclis üyelerine izletilmesinin ardından yarışmada derece alanlara ödülleri Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından verildi. Başkan Işık; “Kütahya’yı farklı özellikleri ile özellikle tarihi mekanları ve yapıları ile tanıtan tüm yarışmacılarımıza teşekkür ediyorum. Meclisimiz adına tüm yarışmacılarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bilim Kurulu üyesinden sıcak hava ve maske uyarısı

Bilim Kurulu üyesinden sıcak hava ve maske uyarısı