21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Başkan Kayda, “Her Can Bizim İçin Değerlidir”

Başkan Kayda, “Her Can Bizim İçin Değerlidir”

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan can dostları ziyaret etti.  Başkan Kayda, “Can taşıyan tüm canlara, herkes saygı göstermek zorundadır. Her can bizim için değerlidir” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Kayda, “Her Can Bizim İçin Değerlidir”

Salihli Belediyesi’ni şeffaf bir yönetim anlayışı ile yönettiklerini vurgulayan Başkan Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz ve Mahmut Süreyya Karaoğlu ile birlikte Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek Veteriner İşleri Müdürü Birol Avcı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son günlerde sosyal medya hesaplarında Belediye Barınağında olduğu belirtilen sokak hayvanlarıyla ilgili iddiaların haksız ve gerçeği yansıtmadığını açıklayan Başkan Kayda, sokak hayvanlarına yapılan kötü muamelenin hiç bir şart altında kabul edilemeyeceğini söyledi.

Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin 2 veteriner ve 10 personel ile can dostlara 24 saat hizmet verdiğini ifade eden Başkan Kayda, “Bugün Dünya Sokak Hayvanları günü dolayısıyla Belediyemiz Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan can dostlarımızı ziyaret ettim. Barınağımızla ilgili geçtiğimiz günlerde sosyal medyada haksız ve gerçeği yansıtmayan paylaşımlar oldu. Bizler, barınağımızı düzenli olarak kontrol ediyoruz. Haftanın belirli günlerinde hayvan seven dostlarımız, kurallar ölçüsünde barınağımızı ziyaret ederek burada kalan can dostlarımızla ilgilenip vakit geçirebilirler. Barınağımızda bulunan can dostlarımıza nasıl baktığımızı ve ne şekilde tedavilerinin yapıldığını bizzat görebilirler.

Veteriner hekimlerimiz ve personelimiz, Belediyemizin tüm ihtiyaçlarını sağladığı barınağımızda, can dostlarımızın mama ihtiyaçlarını karşılayıp onların tüm tedavileri ile bakımlarını düzenli olarak yapmaktadır. Can taşıyan tüm canlara, herkes saygı göstermek zorundadır. Her can bizim için değerlidir” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Sarı: “Alpaslan Türkeş bir ülküdür”

Başkan Sarı: “Alpaslan Türkeş bir ülküdür”