27 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Esnaf ve sanatkarlardan Başkan Sarı'ya teşekkür

Esnaf ve sanatkarlardan Başkan Sarı'ya teşekkür

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse, “Amasyalı esnafımızın her zaman yanında olduğunu hissettiren Belediye Başkanımız Mehmet Sarı’ya üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esnaf ve sanatkarlardan Başkan Sarı'ya teşekkür

Amasya’da pandemi sürecinde iş yapamayarak zor günler geçiren ve belediye dükkânlarında oturan 402 esnafın üç aylık birikmiş kira ödemelerini almayarak, rahat bir nefes almalarını sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse düzenlediği basın toplantısında teşekkür etti.

KÖSE: ‘BAŞKANIMIZ ESNAFIMIZIN HER DAİM YANINDA’

Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın göreve ilk geldiği günden bu zamana kadar her daim Esnaf ve Sanatkârın yanında olduğunu belirten Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse,

“Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik sıkıntıya düşen esnaf ve sanatkârlara destek olmak amacıyla Belediyeye ait dükkanlarda kiracı olan 402 esnaftan Nisan, Mayıs ve Haziran olmak üzere birikmiş 3 aylık kira ödemelerini almayan, bu dönem içinde kira ödemesi yapanlarında ödediği ay kadar ödeme yapmayacak olması ve eski kira borcu olanlara da taksitlendirme yapılması bizleri çok sevindirmiştir. Başkanımıza esnaflarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘AMASYA’MIZ İÇİN YAPACAĞI PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ’

Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın da ahi ocağından gelen içlerinden biri olarak gördükleri bir iş adamı olduğunu söyleyen Başkan Köse,

“Başkanımızın Amasya’mız için yapacağı daha birçok kıymetli ve değerli projelerini yakından takip ediyoruz. Ama bizleri ilgilendiren çalışmalardan işyerlerinin türkçe tabela takma zorunluluğu, ramazan ayında suyun ücretsiz olması, kermesler ve ulusal marketler için almış olduğu karar ve özelliklede belediyeye gitmeden işyerimizde ödeme yapabilme kolaylığı sağlayan mobil vezne uygulaması bu başarılı çalışmaların başında geliyor. Pandemi döneminde bir milyon maske üretimi, erken alınan tedbirler, tüm abonelerden su parası alınmaması, Salgın döneminde zor durumda olan Esnaf ve Sanatkârlarımıza yapılan yardımlar ile sahip çıkmasından dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Sarı' ya üyelerimiz ve kendi adıma teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Sarı, İl Bank olağan genel kurul toplantısına katıldı

Başkan Sarı, İl Bank olağan genel kurul toplantısına katıldı