20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor?

Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor?

TRT 1'in yayına girecek olan iddialı dizisi Kara Tahta'nın çekildiği yer herkes tarafından merak konusu oldu. Peki Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? Kara Tahta'nın çekildiği lise nerede? Bu soruların cevaplarını haberimizin detayında bulabilirsiniz.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor?

Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? Kara Tahta dizisinin çekildiği lise nerede? sorularına bu haberimizde cevap vereceğiz. Furkan Andıç ile Miray Daner'in oynadığı dizi çok ses getirecek.

TRT 1'de yayın hayatına başlayacak olan Kara Tahta dizisi yayınlanan fragmanları ile bir hayli merak uyandırdı. Başrollerini Furkan Andıç ve Miray Daner'in paylaştığı dizi çekildiği mekanlar açısından da fazlası ile ilgi gördü.

Kara Tahta nerede çekiliyor?

TRT 1'in iddialı yapımlarından olan Kara Tahta dizisi, ilginç konusu ile yayın hayatına başlıyor. Peki Kara Tahta hangi ilde çekiliyor? Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? Bu soruların yanıtlarına gelirsek; Kara Tahta dizisi ilk etapta çekimlerini Sapanca'da gerçekleştirdi. Ancak daha sonra çekimler Edirne'de devam etti. Kara Tahta dizisinin çekildiği lise ise Edirne Lisesi'dir. Bu lise 165 yıllık bir tarihe sahiptir. Ayrıca dizide Edirne'nin birçok tarihi yeri de gösteriliyor. Böylece dizi, Edirne'nin tanıtımına da katkı sağlıyor.

Kara Tahta'nın çekildiği lise

Furkan Andıç ve Miray Daner'in başrollerinde yer aldığı Kara Tahta dizisi, tarihi mekanları ile izleyicilerde büyük merak uyandırdı. Özellikle dizinin geçtiği lisenin nerede olduğu ve hangi okul olduğu merakla aranmaya başlandı. Dizinin geçtiği lise tarihi Edirne Lisesi'dir. 165 yıllık bir tarihi olan lise izleyicilerde büyük merak uyandırdı.

Kara Tahta ilk bölüm

Kara Tahta dizisi ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkıyor. Fragmanları ve ön izlemeleri ile beğeni toplayan ve izleyicide merak uyandıran dizi sıradışı konusuyla herkesi ekranlara kilitleyecek gibi duruyor. Kara Tahta dizisi ile ilgili gelişmeleri ve fragmanları Türkgün'de bulabileceksiniz.

Kara Tahta'nın konusu ise bir hayli heyecanlı, Furkan Andıç'ın canlandırdığı Atlas, Miray Daner'in oynadığı Irmak'a büyük bir aşk beslemektedir. İki aşık arada yaşanan bir çok olaydan sonra bir araya gelebilecekler mi merak konusu. Atlas bir grup zorba arkadaşı nedeniyle memleketinden ayrı düşmek zorunda kalmıştır. Ancak büyüyünce öğretmen olarak memleketine ve okuduğu liseye öğretmen olarak atanmıştır. Hikaye de bu noktadan sonra başlar. Kısacası çok heyecanlı bölümler Kara Tahta izleyicilerini bekliyor.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altını olanlar dikkat! Ekonomist Hatice Kolçak'tan uyarı

Altını olanlar dikkat! Ekonomist Hatice Kolçak'tan uyarı