08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Kastamonu'da seyir halindeki yolcu otobüsü alev alev yandı

Kastamonu'da seyir halindeki yolcu otobüsü alev alev yandı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde seyir halindeki bir yolcu otobüsünde meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri tarafından hızlı bir şekilde kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, otobüsteki yolcuların güvenli bir şekilde tahliye edildiği bildirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kastamonu'da seyir halindeki yolcu otobüsü alev alev yandı
KAYNAK: Anadolu Ajansı

İstanbul-İnebolu seferini yapan Kadir Ç. idaresindeki 34 YK 3800 plakalı yolcu otobüsü, İnebolu'ya 5 kilometre mesafedeki Aşağıçaylı köyü yakınlarında motor bölümünde çıkan yangınla sarsıldı.

Şoför Araçta Duman Fark Etti

12 yolcu ve 4 personelin bulunduğu otobüsün arkasından duman yükseldiğini gören şoför, hemen aracı durdurarak yolcuları tahliye etti.

Olay Yerine İtfaiye ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

112 Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla birlikte olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangına hızla müdahale edildi.

İnebolu Belediyesi İtfaiye Ekipleri Alevlere Müdahale Etti

İnebolu Belediyesi itfaiye ekipleri ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede büyüyerek otobüsü saran alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldılar.

Yolcular Başka Araçlarla İlçeye Gönderildi

Yangın sonrası yolcular, başka araçlarla İnebolu ilçesine güvenli bir şekilde ulaştırıldılar. Şans eseri yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

Yolcu Mehmet Ön'ün Tanıklığı

Yolculardan Mehmet Ön, şoförün araçta sorun olduğunu fark edip inceleme yaptığını ve ardından yangını gördüğünü belirtti. Ön, "Şoför aracı durdurdu, kapıyı açtı ve otobüsten çıktık. Kısa süre içerisinde araç alev aldı. Ben arka koltuklarda oturuyordum." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Mehmet Şimşek 'Muazzam bir iyileşme' diyerek duyurdu!

Bakan Mehmet Şimşek 'Muazzam bir iyileşme' diyerek duyurdu!