24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem 'Meydanı boş bırakmayacağız'

'Meydanı boş bırakmayacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin himayelerinde Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen İl Başkanları Toplantısında verilen bilgiler,  talimat ve çalışma planları hakkında il yönetimine açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Meydanı boş bırakmayacağız'

İl Yönetim Kurulu toplantısında önemli mesajlar veren Avcı, “Bizler yerelde siyaset yapıyor olsak da, bütünün ayrılmaz parçasıyız. O yüzden Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle verdiği mücadelede daima yanında olmak gibi görevlerimiz ve sorumluluklarımız var.” ifadesini kullandı.

"DAİMA HALKIN İÇİNDE OLACAĞIZ"

Başkan Avcı şunları söyledi:

“2023’e giderken, ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefinde hepimiz omuz omuza vermeye, gece-gündüz demeden ve dünden daha çok çalışmaya mecburuz. Liderimizi, Genel Merkezimizi takip ederek, verilen mesajları harfiyen uygulamak durumundayız. Davamızı anlatmak, milyonlarla paylaşmak için daima halkın içinde olacağız, her zaman vatandaşımızı dinleyeceğiz.”

"MEYDANI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ'

Avcı devamla “İçeriden ihanet ve dışarıdan husumet ittifakının organize saldırılarını, fitne ve tuzaklarını asla hafife almayacağız, görmezden gelmeyeceğiz. Halkımızın alım gücünü istismar ederek, vatandaşa ‘Üstündeki yorgan eskidi’ deyip, yatağını altından çeken, ocağına incir ağacı dikmek isteyen zillet ittifakına meydanı boş bırakmayacağız.” şeklinde konuştu.

"GERÇEK YÜZLERİNİ ORTAYA KOYACAĞIZ"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Teröristleri serbest bırakmamızı dayatan AB normlarını kabul eden, ABD’nin mandasına girmeye dünden gönüllü, teslimiyetçi bir ittifaktan söz ediyoruz. Türkiye’nin bölgesel güce eriştiği tüm kazanımlarından vazgeçmeye hazır olan muhalefet ittifakının yalanlarını, riyalarını çok iyi anlatıp, gerçek yüzlerini ortaya koyacağız. Aksi halde bu vatanın asıl sahipleri olan aziz şehitlerimize, geleceğimiz olan çocuklarımıza hesap veremeyiz.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sahada korkutan anlar!

Sahada korkutan anlar!