21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem 'MHP güvenli liman, Bahçeli güvenilir lider'

'MHP güvenli liman, Bahçeli güvenilir lider'

MHP’nin muhteşem Kayseri mitingi öncesi Yahyalı ilçesinde ziyaretlerde bulunan MHP MYK üyesi Ahmet Savaş Çolak'ın Lider Devlet Bahçeli'nin selamını söyleyen yaşlı amcanın sözleri dikkat çekti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'MHP güvenli liman, Bahçeli güvenilir lider'

MHP’nin muhteşem Kayseri mitingi öncesi Yahyalı ilçesinde ziyaretlerde bulunan MHP MYK üyesi Ahmet Savaş Çolak'ın Lider Devlet Bahçeli'nin selamını söyleyen yaşlı amcanın sözleri dikkat çekti.

Hacı Mustafa Ardıç, MHP Lideri Bahçeli için “Devlet gibi Devlet adamı. Ona helal olsun. Atatürk kimseye boyun eğmedi. Bugün de Devlet Bahçeli düşmana boyun eğmiyor" dedi. 96 yaşındaki amcanın sözleri; halkın "MHP'yi güvenli liman, Devlet Bahçeli'yi güvenilir lider" olarak gördüğünü bir kez daha ortaya koydu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türk siyasi hayatında çok önemli gelişmelere imza attı.

Türk siyaset tarihinde ender görülen şahsiyetlerden biri olan Sayın Bahçeli'nin en önemli özelliği, her şeyden önce ülkem ve milletim demesidir. Başkaları gibi şahsi siyasi ikballerin esiri olmamıştır. Makam ve mevki peşinde değil, topyekün istiklal ve istikbale erişmenin derdinde...

Devlet sıkıntıya düştüğünde, millet huzursuz olduğunda, terör örgütü PKK/HDP başkaldırıp, FETÖ kalkışma yaptığında Sayın Devlet Bahçeli gibi devlet ve siyaset adamı olmasaydı, bugün Türkiye güvende olmazdı, huzur bulamazdı.

İşte bu yüzden MHP Lideri Bahçeli bir muhalefet partisi lideri olmasına rağmen, iktidarla aynı paralelde siyaset yapma yolunu seçti.

"Mesele vatansa gerisi teferruattır" anlayışını her zaman birinci önceliği oldu.

İşte vatan da, millet de bu denli serdengeçti devlet ve siyaset adamlarının omuzlarında yükselmeye devam ediyor. MHP ve Lider Devlet Bahçeli, varlığı ile dosta güven, düşmana korku veriyor.

Nitekim MHP'nin haftasonu Kayseri'de yaptığı mitingi de bu durumu anlatan en güzel örnek oldu.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde alanı dolduran vatandaşlara seslenen MHP Lideri Bahçeli; "Zillet ittifakı Türkiyenin karşısında, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı Türkiye'nin tarafındadır. Zillet ittifakı İmralı canisinin, teröristbaşı Güle'nin, PKK'nın, Firavun'un, müstevlilerin, sömürgecilerin yanındadır, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı, mazlumların, gariplerin, ülkemizi büyütme, geliştirme ve zenginleştirme mücadelesi veren iş adamlarımızın arkasındadır. Biz, bağımsız ve güçlü Türkiye'den tarafız. Biz, feda edilecek tek bir insanımız yok, birlikte Türkiyeyiz diyen tarafız. Biz, zalime yavuz, mazluma yunus olan tarafız. Biz, küresel oyunlara karşı milli duruştan tarafız. Çağrımız, önce ülkem ve milletim diyen herkesedir. Çağrımız, bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyen herkesedir. Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyen her vatan evladıyla yolumuz birdir. Biz birlikte Türkiye'yiz diyen herkes bu milletin öz be öz evladıdır" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ, DEVLET GİBİ DEVLET ADAMI

Türk Milleti MHP'yi "Güvenli liman", Devlet Bahçeli'yi "Güvenilir lider" olarak görüyor.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin muhteşem Kayseri mitingi öncesi Yahyalı ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulunan MHP MYK üyesi Ahmet Savaş Çolak, esnaf ziyareti yaptığı sırada yaşlı bir amcanın yanına yaklaşarak “Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin selamı var” dedi.
Bu sözlerin ardından ayağa kalkan 96 yaşında Hacı Mustafa Ardıç bir amca ise, “Devlet gibi Devlet adamı ona helal olsun, Atatürk kimseye boyun eğmedi. Bugün de Devlet Bahçeli düşmana boyun eğmiyor. Sahip çıkalım Türkiye’mize” ifadelerini kullandı. Yaşlı amcaya sarılan Çolak, “Devlet Bahçeli’nin evlatları vatana sahip çıkıyor” diyerek cevap verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erkılınç: Gazetelerin kaderi internet haber sitelerinden ayrı değildir

Erkılınç: Gazetelerin kaderi internet haber sitelerinden ayrı değildir