20 Ekim 2024
weather
11°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MHP Lideri Bahçeli’den İstanbul’un fethinin yıl dönümüne özel mesaj

MHP Lideri Bahçeli’den İstanbul’un fethinin yıl dönümüne özel mesaj

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmî Twitter hesabı üzerinden İstanbul'un fethinin 566. yılı münasebetiyle mesaj yayınladı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP Lideri Bahçeli’den İstanbul’un fethinin yıl dönümüne özel mesaj

MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul'un fethinin yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "566 yıl önce Türk milleti Efendimiz tarafından fethi müjdelenen İstanbul’a bileğinin hakkıyla,aklının marifetiyle,inanmışlığının lütfuyla mührünü vurmuştur. Bu mührün sökülmesi, bu mührün silinmesi imkansız olduğu gibi, bunu düşünenler vahim bir sapmanın ve sapkınlığın içindedir."dedi.

İşte MHP Lideri Bahçeli'nin o mesajı:

Fetih, muazzam bir sıçrama hali, müstesna bir yükseliş hamlesi, mübarek bir mücadelenin mükâfatıdır. Fazilet olmadan, Fatih bulunmadan, fedakârlık gösterilmeden, fakih ve falih bir irade sergilenmeden muktedir ve mutlak bir fethin gerçekleşmesi mümkün değildir.

Fetih canlı ve dinamik bir süreçtir. Nitekim büyük fetihlerin sonuçları asırlar boyunca yankı bulmuş, çağların akış ve ilerleyişini temelinden etkilemiştir.

Her fetih tarihin rotasını değiştirmiş, beşeriyetin kaderine tesir etmiş, dünyanın siyasi ve stratejik yapısında derin izler bırakmıştır.

Tarihte hiçbir başarının, hiçbir fethin, hiçbir zaferin tesadüfi ve sürpriz olmadığı bilinen bir gerçektir. Fethin olması için önce onu hak eden bir ruhun, fethe odaklanan bir inanmışlığın, muhtevalı bir hazırlığın, müessir bir stratejinin varlığı elbet şarttır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Pedofili' içeren kitabın yazarı ve yayıncısı adliyede

'Pedofili' içeren kitabın yazarı ve yayıncısı adliyede