21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'den "Aday belli karar net" etkinliği! Seçim hazırlıkları her yönüyle sürüyor...

MHP'den "Aday belli karar net" etkinliği! Seçim hazırlıkları her yönüyle sürüyor...

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Şişli İlçe Başkanlığı tarafından 6 Kasım 2022 tarihinde düzenlenen "ADAY BELLİ KARAR NET" üye katılım etkinliği düzenlendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'den "Aday belli karar net" etkinliği! Seçim hazırlıkları her yönüyle sürüyor...

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Şişli İlçe Başkanlığı tarafından 6 Kasım 2022 tarihinde düzenlenen "ADAY BELLİ KARAR NET" üye katılım etkinliği çerçevesinde, Şişli İlçe Başkanlığı’nın 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Grand Cevahir otelde düzenlenen programa TBMM Başkanvekilimiz Sn. Celal Adan, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Feti Yıldız, İl Başkanımız Sn. Birol Gür , Milletvekilimiz Sn. Cemal Çetin , MDK Başkanvekilimiz Sn. Niyazi Paksoy ,MYK Üyelerimiz Sn.Yavuz Tellioğlu, Sn. Nur Tuğba Aktay, Sn. Güllü Yener ve Sivil Toplum Kuruluşlarının değerli temsilcileri ile katılarak yeni üyelere rozetleri takdim edildi.



Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği katılım programında TBMM Başkanvekilimiz Sn. Celal Adan Türkiye Cumhuriyeti’nin terörle içeride ve dışarıda yaptığı üstün mücadeleye vurgu yaptı. Cumhur İttifakı’nın vizyonuyla Mavi Vatan ve ülkemizin hak ve çıkarlarının uluslararası zeminde başarıyla savunulduğunu vurgulayan Celal Adan Milliyetçi Hareket Partisi’ne üye olanlara rozetlerini taktı.

MHP Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ise son günlerdeki siyasi gelişmeleri değerlendirirken, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ve İngiltere ziyaretlerini yabancılardan medet ummak ve milli iradeye saygısızlık olarak değerlendirdi. Bunun yanısıra TTB başkanının Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kimyasal silah iftirasının hukuksal bedelinin olacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Sn. Birol Gür’ün yaptığı konuşmada 2023 seçimlerinin önemine değinirken İstanbul’da seçim hazırlıklarının her yönüyle titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

MHP İstanbul Milletvekili Cemal Çetin, MHP mitinglerinin insanımızın büyük ilgisiyle karşılanmasının rakiplerde yarattığı korkuyu dile getirerek, anket sonucu görmek isteyenler MHP mitinglerinin muhteşem kalabalığına baksın dedi.



Milliyetçi Hareket Partisi Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz 2023 seçimlerinde en üstün başarıyı elde edebilmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi ve Şişlili hemşehrilerine ilgilerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rus uzmandan bomba itiraf: Türkler Karadeniz'in sahibi

Rus uzmandan bomba itiraf: Türkler Karadeniz'in sahibi