21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Avcı: Birliğimizi bozmayalım; yarın Türkiye’nindir, Türk Milleti’nindir

MHP'li Avcı: Birliğimizi bozmayalım; yarın Türkiye’nindir, Türk Milleti’nindir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın sahalarda yoğunluk ve hız verilen yaz dönemi faaliyetleri devam ediyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Avcı: Birliğimizi bozmayalım; yarın Türkiye’nindir, Türk Milleti’nindir

Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın sahalarda yoğunluk ve hız verilen yaz dönemi faaliyetleri devam ediyor.

MHP Adana Heyeti yayla sakinlerini ziyarete devam ediyor
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP İl Divan Kurulu Üyeleri; Feke, Saimbeyli,Tufanbeyli, Pozantı; Akçatekir, Kamışlı bölgelerinde yayla sakinlerini ziyaret ettiler.

MHP Heyeti yoğun ilgiden memnun
MHP Adana heyeti, ilçelerde ayrıca MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk, Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Tufanbeyli İlçe Başkanı Haydar Dömek, Belediye Başkanı Remzi Ergü’ye de ziyarette bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden, hâl ve hatırlarını soran ve yoğun ilgi gören MHP Heyeti, Saimbeyli’de MHP İlçe Teşkilatının düzenlediği toplantıda muhtarlarla bir araya gelirken, Pozantı’da ise Belediyenin inşa halindeki projelerini gezerek bilgi aldı.

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Cumhur İttifakı olarak milli sorumluluk duygusuyla çalıştıklarını söyledi. Varlı "Türkiye'nin, Türk Milleti’nin dirlik ve düzeni, huzur ve refahı, birlik ve beraberliği bizim için vazgeçilmez önemdedir. Cumhur İttifakı olarak bunun için Azerbaycan'ın yanında olduk, bunun için Libya'da mücadele veriyoruz, bunun için Doğu Akdeniz’de bayrak gösteriyoruz, bunun için eli kanlı katil sürüsünü sınır ötelerinde kovalıyoruz. Yine bunun için küresel boyuttaki ekonomik krize rağmen vatandaşımızın refahı için milyarlarca lira destek veren devletimizle dimdik ayakta duruyoruz." ifadesini kullandı.

“Bunun kıymetini bilmeliyiz”
Varlı "Eğer hükümetimiz, CHP'nin başını çektiği ve emperyalist güçlerin acentesine dönüşen muhalefet gibi Karabağ savaşında Ermenistan'ın yanında dursaydı, 'Ne işimiz var Afrin'de?', 'YPG bize mi saldıracak?', ne işimiz Libya’da?' anlayışında olsaydı, bugün sınırlarımız içinde nefes alamaz hallere, acınacak durumlara düşecektik. Allah’a şükür bugün Türkiye hem sahada, hem masada güçlü ve içeride istikrarı, dışarıda itibarı olan bir ülke. Bunun kıymetini bilmeliyiz." şeklinde konuştu.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana teşkilatlarının saha çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Avcı "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in 'Önce ülkem ve milletim' ilkesiyle verdiği mücadelede Adana teşkilatları olarak sahalardayız. Bu mücadele ne belediyelerde ne de Meclis'te iki koltuk fazla kapma mücadelesi değildir. Bu mücadele milli bekamızı temin mücadelesidir; bayrak inmesin, ezan susmasın, kardeşliğimiz daim olsun mücadelesidir. Bu ilke ve inançta yanımızda olan sizlerden, herkesten razı olsun. Bozguncu, bölücü muhalefetin fitne tuzağına düşmeyelim. Yeter ki kardeşliğimizi, birliğimizi bozmayalım; yarın Türkiye’nindir, Türk Milleti’nindir." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor, Enis Bardhi'nin transferi konusunda görüşmelere başladı

Trabzonspor, Enis Bardhi'nin transferi konusunda görüşmelere başladı