21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Durmaz, MHP Lideri Bahçeli'nin selamını iletti

MHP'li Durmaz, MHP Lideri Bahçeli'nin selamını iletti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Akın’a geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini yineledi. Durmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başkan Akın’a, parti teşkilatına ve Bartınlılara gönderdiği selamı iletti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Durmaz, MHP Lideri Bahçeli'nin selamını iletti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyeleri Özgür Bayraktar, Volkan Dudu ve Tarkan Toper ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bartın'a ziyarette bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Durmaz ve MYK Üyeleri, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik tarafından şehir girişinde karşılandı.

Başkan Çalışmalarla İlgili Bilgi Verdi

Bartın programına Bartın Belediye Başkanlığı ziyareti ile başlayan Genel Başkan Yardımcısı Durmaz ve berberindeki heyet, Bartın’da gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Cemal Akın’dan bilgi aldı. Sohbet havasında geçen bu ziyarette Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Frıncıoğlu, Bartın Belediye Başkan Yardımcıları Erol Demirkoparanoğlu, Hasan Arınan ve Necmi Balık, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Bartın Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe ve Belde Başkanları, Daire Müdürleri ve Belediye personeli hazır bulundu.

Yatırımların Değerlendirildi

Sohbet havasında geçen ziyarette misafirperverliği için Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür eden Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Başkan Akın’a geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini yineledi. Durmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başkan Akın’a, parti teşkilatına ve Bartınlılara gönderdiği selamı iletti. Nazik ziyareti için Durmaz’a teşekkür eden Başkan Akın ise göreve geldiği günden bugüne kadar hayata geçirilen ve devam eden projeleri ile ilgili bilgi verdi. Yatırımların değerlendirildiği ziyarette Belediye Başkanı Cemal Akın, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MYK Üyeleri Özgür Bayraktar, Volkan Dudu ve Tarkan Toper’e Bartın Belediyesi’ni ziyareti anısına hediyeler takdim etti.

Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

Bartın Belediyesi ziyaretin ardından Genel Başkan Yardımcısı Durmaz ve berberindeki heyet, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, İl, İlçe ve Belde Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Genel Başkan Yardımcı Durmaz, gündeme dair konularda değerlendirmelerde bulundu. Parti çalışmalarıyla ilgili İl Başkanı Özçelik’ten bilgi alan Durmaz, çalışmalarında başarı ve kolaylık dileyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bartın’da Gerçekleştirilecek Olan Çalışmalarda Başarı Ve Kolaylık Diledi

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı ziyareti sonrası da Bartın Valiliği’ni ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Durmaz ve berberindeki heyet, Vali Sinan Güner ile sohbet etti. Genel Başkan Yardımcısı Durmaz’a Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ve Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu eşlik etti. Misafirperverliği için Vali Güner’e teşekkür eden Durmaz, Bartın’da gerçekleştirilecek olan çalışmalarda başarı ve kolaylık diledi. Durmaz, Valilik ziyareti sonrası Bartın programını sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li Ersoy: Namertlere dert, mazlumlara derman olacağız

MHP'li Ersoy: Namertlere dert, mazlumlara derman olacağız