21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li İlçe Başkanı Doğan İnce'den Fındıklı Kaymakamı'na destek

MHP'li İlçe Başkanı Doğan İnce'den Fındıklı Kaymakamı'na destek

MHP Fındıklı İlçe Başkanı Doğan İnce, Fındıklı Kaymakamı'na yaptığı bir açıklama ile destek verdi. Açıklamada; "Fındıklı ilçemizde devletin temsilcisi Kaymakamlık Makamıdır. Sonra Muhtarlar daha sonra Belediye yönetimine seçilen başkanlık makamı yani Belediye Başkanlığı Makamıdır." denildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li İlçe Başkanı Doğan İnce'den Fındıklı Kaymakamı'na destek

İşte o metin:

Kamuoyuna saygı ile duyurulur...

Fındıklı ilçemizde devletin temsilcisi Kaymakamlık Makamıdır. Sonra Muhtarlar daha sonra Belediye yönetimine seçilen başkanlık makamı yani Belediye Başkanlığı Makamıdır.

Fındıklı’mızın geleceğini bu güne kadar devletimiz düşünmüştür bundan sonra da devletin asli makamları düşünecektir. Bizler Kaymakamlık Makamını devleti temsil ettiği için her daim saygı ile görmekteyiz.

Malumunuz olduğu üzere güzel ilçemize önceki kaymakamlarımızı tenzih ederek genç dinamik, pozitif, Cumhuriyet aşığı bir Kaymakam atanmıştır. Nedense Kaymakamın ilçemizde yetkilerini kullanması, gördüğü ve öngördüklerini aldığı devlet terbiyesi ile uygulaması birilerini rahatsız etmiş ki bu gün Fındıklı’mızın Belediye Başkanı, aslı olmayan iddialar ile Kaymakamlık Makamını etki altında bırakmakta bir nevi baskı uygulamaya çalışmaktadır.

Soruyorum halkımıza ne oldu da Fındıklı Kaymakamı Hürriyet yazarı İsmail Saymaz beyin yazısı ile Türkiye gündemine düşürülmek isteniyor?

Aslında hedeflenen şey ilgili yazının haberin resmine baktığımızda anlaşılmaktadır. Nasıl mı?
Kaymakam resimde tişörtlü, Belediye Başkanı takım kravatlı... Aslında haberden çok bu resim önemlidir.

Daha bir ay önce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında kravat takmadığı için Kaymakam tarafından telkinde bulunarak kravatını takmıştı. Bu basit bir olay bile, Sn. Belediye başkanının temsil ettiği Cumhuriyet Halk Partili vatandaşları rahatsız etmeye yetmiştir. Yoksa Sn. Başkan kravatın Cumhuriyetin sembolü olduğunu mu bilmiyor? Yoksa işine mi gelmiyor?
Cevabı Fındıklılı hemşehrilerimizin takdirine bırakıyorum.

Yazımızın başında dediğimiz gibi çok şükür devletimizin, Cumhuriyetimizin ilçedeki mührü Sn. Kaymakam beydir. Aldığı devlet terbiyesi ve kültürü ile Çervatoğlu’na bazı değerleri hatırlatmıştır.

Netice olarak malum haberdeki yazılardan çok Kaymakamı tişörtle Belediye Başkanını kravatlı resmeden ilk görüntü ile amaçlanan eğer Kaymakamlık Makamındaki o cumhuriyetin temel ilkelerine sahip devlet derbiyesi almış memleket aşığı Kaymakamlık görevini yürüten kişiyi itibarsızlaştırmak ise buna kimsenin gücü yetmez.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Sn. Kaymakam beyin her doğru işinde yanında olduğumuzu bu haberlere değerli Fındıklı halkımızın ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımızın izah ettiğimiz şekli ile itibar etmemesi gerektiğini önemle duyururuz.

İllede bir resim verilmesi gerekirse Türkiye Cumhuriyetinin yılmaz bekçisi olan vatandaşlarımızın ve Kaymakamımızın değerlerimize nasıl sahip çıktığı şu resmi haber yaptırabilirler...

Milliyetçi Hareket Partisi
Fındıklı İlçe Başkanı
Doğan İNCE

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'da PKK destekçilerine operasyon! Çok sayıda gözaltı

Diyarbakır'da PKK destekçilerine operasyon! Çok sayıda gözaltı