20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Karakaya: Cumhur İttifakı istiklalin koruyucusu, istikbalin mimarıdır

MHP'li Karakaya: Cumhur İttifakı istiklalin koruyucusu, istikbalin mimarıdır

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya Gölbaşın da muhtarlarla kahvaltılı toplantı da bir araya geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Karakaya:  Cumhur İttifakı istiklalin koruyucusu, istikbalin mimarıdır

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya Gölbaşın da muhtarlarla kahvaltılı toplantı da bir araya geldi.

Akparti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,  MHP Gölbaşı Ilçe başkanı Serdar Tekin, Akparti Gölbaşı Ilçe başkanı Selim Akceylan, muhtarlar ve teşkilât mensuplarının katılımıyla gerçeklersen toplantıda konuşan  MHP'li Karakaya; 

"Cumhur İttifakı Türkiye’nin huzurlu, güvenli yönetimi için vardır. Cumhur İttifakı istiklalin koruyucusu, istikbalin mimarıdır. Çağrımız birliğe, dirliğe ve kardeşliğedir. Çağrımız, önce ülkem ve milletim diyen her herkesedir. Çağrımız, bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyen her kardeşimedir. Çağrımız, milli birlik ve huzurlu yarınlara ulaşmak isteyen her kardeşimedir. Çağrımız, her insanımızı kardeş, her yöremizi aziz bilen Türkiye sevdalılarınadır. Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyen her vatan evladıyla kaderimiz birdir. Biz birlikte Türkiye’yiz diyen herkes bizim öz be öz kardeşimizdir."

14 Mayıs seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi ve  Cumhur ittifakı adına teşekkür ederek, 28 Mayıs seçimlerinde  Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Karakaya konuşmasına şöyle devam etti:

"Cumhur İttifakı TBMM’de milletvekili sayısı ve siyasal destek itibariyle üstünlüğünü tescillemiştir. Devlet ve Milletiyle Hep Birlikte ve Her Şeyden Önce Türkiye iradesi milletimizin onayını almıştır.  14 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye kazanmıştır.  28 Mayıs 'ta da Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan sizlerin desteğini alarak açık ara fark ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilmelidir ve Allah'ın izniyle seçilecektir." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İmamoğlu öfke nöbetinde: Sen ahlaksızsın terbiyesizsin

İmamoğlu öfke nöbetinde: Sen ahlaksızsın terbiyesizsin