Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Günün Başyazısı Yap bir bozkurt dünya görsün!

Yap bir bozkurt dünya görsün!

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yap bir bozkurt dünya görsün!
KAYNAK: Haber Merkezi

 

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

 

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Avusturya’yı mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımız, Türk dünyasını ve tüm dostlarımızı büyük sevince boğdu. Türk milletinin böyle bir sevince, mutluluğa gerçekten büyük bir ihtiyacı vardı. A Milli Futbol Takımımız bunu gerçekleştirdi. Bu yolun sonu inşallah dünya şampiyonluğuna çıkar ve Türk milletinin mutluluğu en yüksek seviyeye ulaşır.

A Milli Futbol Takımımızın her futbolcusu çok güzel mücadele etti ve sonunda bu başarıya imza attı. Parantez açılması gereken bir kahramanda muhakkak Merih Demiral isimli futbolcumuzdur. İki gol atarak zaferi getirdiği gibi, kale önünde de birçok gol pozisyonunu önledi. Maç sonunda da yapmış olduğu Türklüğün tarihi bağımsızlık sembolü Bozkurt ile de dünya genelinde gündem oldu. Türklüğün şuur ve tarihini bilen herkes bu Bozkurt işaretine sevinçle destek verirken, içimizde ne kadar hain, satılmış, terörist sevdalısı, terör örgütü mensupları, Türklük düşmanları varsa adeta cinnet geçirdi.

Merih Demiral’a Bozkurt işareti yapması sorulduğunda cevabı "Bir gol sevinci vardı aklımda onu yaptım, Türklükle alakalı. Türk olduğum için çok gurur duyuyorum, o yüzden golden sonra onu iliklerime kadar hissetim. Öyle bir şey yapmak istedim, yaptığımdan dolayı çok da mutluyum. Bütün taraftarlarımız bizimle gurur duyuyor. Tribünde görmüştüm yapan taraftarlarımızı, onları gördükten sonra daha çok yapasım geldi, çok mutluyum" şeklinde oldu.

Merih Demiral’ın bu duygularla sevincini Türklüğün tarihi sembolüyle birleştirme davranışı elbette düşmanlarımızı acayip derecede rahatsız etti. Kuduranları, çıldıranları, nefret kusanları dikkatlice liste yapın. İlk göze batan PKK’lılar, FETÖ’cüler, DHKP-C’liler ve bu mikroplarla irtibat ve iltisakı olan siyasilerdir. Madem Bozkurt işareti görünce bu derecede kuduruyorsunuz, madem bu işaret ırkçılığı, faşizmi sembolüze ediyor hepinizin desteklediği Cumhurbaşkanı adayınız Kemal Kılıçdaroğlu niçin Adalet yürüyüşünde, seçim otobüsü içinde, miting meydanlarında Bozkurt işareti yaparak geziyordu? Ah soysuzlar, ah kansızlar siz de zerre akıl, ahlak, karakter var mı acaba?

Türkiye’deki vatan hainleri Merih Demiral’ın Bozkurt yapmasına çıldırır da Avrupa’daki Türk düşmanları boş durur mu? 

Terör örgütü PKK’nın, FETÖ’nün her türlü yapılanmasına müsaade eden Almanya’nın İçişleri Bakanı Nancy Faeser "Türk aşırı sağcıların sembolünün stadyumlarımızda yeri yok" açıklaması yapmış… Almanya’da Bozkurt işareti yapan, Almanya’da ırkçılık yapan, Alman yasalarına, kanunlarına aykırı bir tane davranışı olan Türk gördünüz mü? Almanya’da Bozkurt yapan Türklerin yaptığı bir mitingte, toplantıda taşkınlık yaptığına, polise, vatandaşa saldırdığına dair bir tane örnek gösteremezsiniz! Ama zafer işareti yapan PKK’lıların Alman vatandaşlarına, polisine saldırılarına dair dolu örnek var ve PKK Almanya’da en büyük terör örgütü konumuna gelmiştir. Bu da Almanya’nın ayıbı ve rezaletidir. Oluşturulan bu atmosfer ve baskı sonrası UEFA “Merih Demiral'ın iddia edilen uygunsuz davranışıyla ilgili olarak UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca bir soruşturma açılmıştır" açıklaması yaptı. UEFA’nın bu kararı akılla, mantıkla ve hukukla izah edilemez. UEFA terör örgütlerinin, Türk düşmanlarının çizgisinde buluşarak “Bozkurt” işaretini uygunsuz davranış olarak ifade etmiştir.

Bu vaziyet; görün bakın “Bozkurt” işaretini çığ gibi büyütecektir.

Değerli sanatçımız Ahmet Öngel ne diyor güzel şarkısında:

Anadolu'm sana baktı,
Yap bi bozkurt dünya görsün!
Turan elde bahar vakti,
Yap bi bozkurt dünya görsün!

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Baba-oğul tartışması kanlı bitti! Pompalı tüfekle vurarak öldürdü

Baba-oğul tartışması kanlı bitti! Pompalı tüfekle vurarak öldürdü