19 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram

O gün bugüne kısmetmiş

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Bilimde marjinal fayda olarak açıklanan bir durum vardır. Hayatta her şeyin, her zaman fayda sağlayacak şekilde yol almayacağı, bir yerden sonra çıkışın bitip, inişin başlayacağını anlatır.

Abdullah Avcı da, takımı Trabzonspor da her zaman doğru olamazdı. Onun da doğru olduğunu düşünüp, yapacağı hataları olmalıydı. Belki de Antalyaspor’a karşı sağ bekten bozma sol bekle oynamak bir yanlıştı. Ya da istim üstünde son derece moralli, atan attıran Abdulkadir Ömür’ü kenara çekmek de… Ömür oynayacak durumdaysa, sakat da kilidi açana kadar oynamalıydı, stresi yüksek anda sahaya çıkıp zorlanmak yerine… Sahada olsa iki takımdaki en iyilerden biri olacak Nuri Şahin’in takımı Antalyaspor, liderin yenilmezliğine son vermek için öyle saldırgan başladı ki, Trabzonspor zorlandı. Karadeniz ekibinin de ezberi sağlamdı. Gitti, bir duran top pozisyonunda golü buldu. Sonra bir şanssızlık, Nwakaeme sakatlandı. Kim girse, kim çıksa oyun taktiği değişmeyen Trabzonspor için kötü şans olduğu zaman içinde ortaya çıktı.

Baskın basanındır taktiğini sürdüren ev sahibi eşitliği penaltı ile sağladı. Sonrasında lider kendini gösteremedi. Ev sahibinin motivasyonu daha yüksekti. Bu motivasyonu aşamayan lider, 27 maç sonra yenilerek, takipçilerinin iştahını artırdı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *