06 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Teröristle görüş, teröriste sahip çık, sonra utanmadan nutuk at

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Artık şuna kesinlikle inanıyorum, eğer bu ülkede CHP gibi bir zihniyet olmasa haksızlıklara, ihanetlere, adaletsizliklere karşı toplum içinde daha güçlü mücadele edilir. CHP haklı davaları sulandıran, haklı davalarda insanların içine şüphe düşüren bir zihniyet olduğunu her daim göstermektedir. Atatürk’e alçakça saldırıların olduğu şu günlerde, HDPpkk avukatlığında kendini ispatlamış CHP’nin konuşmasını, herhangi bir konuda yorum yapmasını bir kenara bırakın, ortada görünmesi bile haklı davalara gölge düşürülmesinden başka bir şey değildir.

Dinsiz, imansız HDP-PKK ile yol yürüyorlar üzerine bir de Türkçe ezan tartışması başlatıyorlar. Vatanı, milleti bölmek için terör eylemleri yapan pkk’ya her türlü sahip çıkıp, pkk’nın yardım ve yaltakçısı HDP ile her türlü ittifak yapıp Atatürk, vatan, bayrak nutku atıyorlar.

Terörist Selahattin Demirtaş’a sahip çıkıp, Diyanet İşleri Başkanının Atatürk düşmanı, Amerikancı Kadir Mısıroğlu’nu ziyaret etmesine tepki gösteriyorlar.

Bu ve benzeri işleri yapıp, konuştuklarında haklı davaların zaferine engel oluyorlar.

Her yönüyle anlaşıldı ki, Kadir Mısıroğlu ve Diyanet İşleri Başkanı ihanetin sembolleri olmuştur. Ama bunlara tepki göstermek inanın Kemal Kılıçdaroğlu’nun işi değildir. Çünkü haklı davaya zarar vermekten başka hiçbir özelliği yoktur.

Diyanet İşleri Başkanını “Bir vatan hainini makamında yattığı yerde ziyaret etti” diye eleştiriyor. Ama aynı akşam Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) pkk’lı Selahattin Demirtaş hakkında verdiği kararı yorumlayıp, derhal terörist Demirtaş’ın tahliye edilmesi gerektiğini söylüyor.

Şimdi bunlara göre Kadir Mısıroğlu vatan haini oluyorsa, pkk’lı Selahattin Demirtaş vatan sevdalısı mı oluyor? Kadir Mısıroğlu, İstiklal Marşı yazarı Mehmet Akif Ersoy’a ağır hakaretler edip, İstiklal Marşını aşağılıyor. Terörist Selahattin Demirtaş ise İstiklal Marşı’nı ırkçı bulduğunu ve okunmaması gerektiğini söylüyor.

Kadir Mısıroğlu, ABD’nin dört parçalı kürdistan kurmak için kurguladığı Büyük Ortadoğu Projesi için “BOP, Türkiye için bir nimettir” diyen bir hainse, Selahattin Demirtaş da aynı ABD’nin silah yardımı yaptığı terör örgütüne yardım ve yataklık eden hain değil mi?

Kemal Kılıçdaroğlu ve vatan haini CHP’liler, siz Türk askerinin ve polisinin teröre karşı verdiği şanlı mücadeleyi “Gazetelerine bir bakın. Büyük temizlik operasyonuymuş. Silip süpürme operasyonuymuş. Siz kimsiniz ya? Kimi nereden süpürüyorsunuz? Bu toprakların ancak kanalizasyonunu temizlersiniz. Başka da bir şeyi temizleyemezsiniz. Haklıyız, kazanacağız” şeklinde aşağılayan terörist Selahattin Demirtaş’a sahip çıkan kişilersiniz…

Terörist Selahattin Demirtaş’ın tüm ömrü terör örgütü pkk’ya hizmetle geçerken, Atatürk’ün kurduğu bir partide pkk’lılara sahip çıkmaya utanmıyor musunuz?

Kadir Mısıroğlu’na “Keşke Yunan galip gelseydi” dedi diye kızarken, Kemal Kılıçdaroğlu sen “YPG’yi terör örgütü olarak görmüyoruz. Vatanını savunan oluşum olarak görüyoruz” diyen kişi değil misin? Gerçekten çok merak ediyorum sizde nasıl bir yüz var? Sizde hiç mi şeref, haysiyet yok ki, asker ve polis katilleriyle yol yürüyorsunuz? Her şehidimizin kanında sizin de eliniz var…

Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’liler, Diyanet İşleri Başkanına, Kadir Mısıroğlu’na laf söyleyebilecek sicil sahibi misiniz? Sizin haliniz o meşhur “B.klu da sidikliyi beğenmez” sözündeki hal değil de, nedir? Bir ihanet içindeki sicilinizi temizlemeden Atatürk’ün adını, milli ve manevi değerleri ağzınıza almayın…

Sizin yaptığınız hainlere yol açmaktan başka bir şey değildir. Haklı milli davalara zarar veren kan emici kene gibisiniz… “Bir vatan hainini makamında yattığı yerde ziyaret etti.” diye Diyanet İşleri Başkanını eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, sen Suriye’de öldürülen PYD’li Aziz Güler isimli terörist ile TBMM’nde görüşme yapmamış mıydın? Onun cenazesinin karşılanmasına CHP’nin Genel Başkan yardımcısını ve CHP’nin milletvekilini göndermemiş miydin? Kemal Kılıçdaroğlu, senin Kadir Mısıroğlu’ndan, Ali Erbaş’tan, Selahattin Demirtaş’tan hiçbir farkın yok…

O yüzden farkın olmayan insanları eleştiriyor gibi yapıp, vatanseverlerin haklı davasını sulandırma… Uzak dur…

Mail: [email protected]

Twitter: Yildiraycicek9

Instagram: yildiraycicek1944

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *