05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Heval Kemal’in düştüğü şu hale bakın!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Heval Kemal’in düştüğü şu hale bakın!

Türk siyasetinin çizgi film tiplemesi Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, MHP’li bazı yöneticiler tarafından 2022 yılında “terör örgütlerine yardım ve yataklık suçlamasıyla” yargıya şikâyette bulunulmuştu.

“Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapmakla, suçlu ve suçluyu övmekle suçlanan” Kemal Kılıçdaroğlu için 2,5 yıldan 3,5 yıla kadar hapis ve TCK 53 kapsamında “siyasi yasak" istenmiş ve iddianame ağır ceza mahkemesi tarafından kabul edilmiş…

Aman Allah’ım! 

Bu karar sonrası yalakaları ona sahip çıkmak için " “Şecâat arz ederken merd-i kıbtî sirkatin söyler ." misali neler yazıyor neler…

Hele ki, CHP’nin milli ve manevi değerleri istismar içerikli bir programında Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne bir sehpa, bir bardak su koydurmayı çok gören Özgür Özel’in "Bir önceki genel başkanımızı hapse atmak için mevcut genel başkanın cesedini çiğnemeniz lazım" sözleri tam tiyatro sahnesiydi. Gerçi Özgür Özel’de haklı, kendisi de Kemal Kılıçdaroğlu’nun çizgisinden ilerleyerek bol bol aynı suçu işliyor. “Bugün onun başına, yarın benim başıma” korkusu yaşıyor doğal olarak…

Sanırsın, Kemal Kılıçdaroğlu Kurtuluş Savaşlarını yöneten büyük bir komutan ve devlet adamıydı da MHP’li yetkililer ondan dolayı şikâyette bulundu, Türk yargısı da bu yüzden ona vatanseverliğinin hesabını soruyor.

CHP Genel Başkanı iken vatana yaptığı ihanetleri, Atatürk döneminde yapsa idam edileceği kesin olan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kahraman çıkarmaya çalışanların hali, sinekten yağ çıkarmaya çalışanlarla eş değerdir.

Normal şartlarda siyasette mizah ürünü olan bitik bir adamın kaale alınmasına gerek yok fakat Atatürk’ün miras bıraktığı CHP’de ortaya koyduğu eylem ve söylemlerde yenilir, yutulur cinsten değil. Bunun da hesabını elbette vermelidir. Ondan sonra gelen ve aynı çizgisi yürüten herkese ders olmalıdır.

Terör örgütü PKK’nın Suriye kolu olarak kurduğu YPG için “YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum” ve “YPG bize saldırmaz” diyen…

Terör örgütü PKK’nın televizyon kanalı IMC’ye çıkıp, Anayasa’nın 2. ve 3. Maddelerinin değiştirilmesini gerektiğini söyleyen ve terörist Aziz Güler’e güzellemeler yapan… 

Hendek terör eylemlerinde, PKK’lı teröristleri “Hendek kazanların ellerinden öpüyorum” diyerek azmettiren ve yüzlerce askerimizin, polisimizin şehit olmasına sebep olan PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş’ın hapiste yatmasını “Göğüslerinde şeref madalyası olarak taşıyacaklar.” şeklinde yorumlayan, sürekli onun özgürlüğünü isteyen…

Terör örgütü PKK’nın kapatılan televizyonu IMC TV’ye, kapatılan gazetesi Özgür Politika’ya, tutuklanan gazetecilerine, yazarlarına, sanatçılarına, siyasetçilerine, belediye başkanlarına sürekli sahip çıkan..

Türk devletinin Irak ve Suriye içindeki terör örgütlerine karşı yapılacak operasyonlar için çıkartılacak tezkereye, terör örgütünün uzantısı HDP ile birlikte “Hayır” duruşu sergileyen…

4600 YPG’li terörist öldürdüğümüz Zeytin Dalı Operasyonuna “Afrin’e girmeyelim. Afrin’e girilmesini asla doğru bulmuyorum”  diyen…

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ve Yeşil Sol ile yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı ittifakı yapan…

Tüm bunları ve daha birçok benzer eylemleri, söylemleri hayata geçiren CHP’de Genel Başkanlık yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisi idi. Atatürk’ün kurduğu koskoca CHP’yi sürekli terör örgütü PKK ve onun uzantılarıyla yan yana andıran Kemal Kılıçdaroğlu’nun bunların hesabını vermeden bu dünyadan gitmemesi gerekiyor.

DEM çizgisinde siyaset yapan Kemal Kılıçdaroğlu dersini almalı ki, bundan sonra onun izini takip eden herkesin aklı başına gelmelidir. Yalnız burada şöyle tuhaflık vardır. DEM çizgisinde siyaset yapan Kemal Kılıçdaroğlu’na siyasi yasak istenilirken, PKK’ya yardım ve yataklık etmenin ana kumandasında duran DEM’liler hapis yatıp hüküm almasına rağmen, bu yargı nasıl onlara “Siyasi yasak” getirmiyor? Bu tuhaflık değil mi?

Terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıktan cezaevinde yatıp çıkmış kişiler nasıl yeniden milletvekili, belediye başkanı, parti genel başkanı olabiliyor? O zaman elbette “Gücünüz sadece Kemal Kılıçdaroğlu’na mı yetiyor?” diye sorarlar…

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin, yıllardır ifade ettiği de bu tuhaflıkların ortadan kaldırılması için yeni ve köklü yasal düzenlemelerin yapılması adına değil mi? 

Eğer bu yapılmazsa Türkiye’de sistemleşmiş bölücülük ile yeni nesiller hep yıllarca muhatap olacaktır.

Dağdaki, sınır ötesindeki terörle mücadele fedakârca, başarıyla sürdürülürken, şehirde kravatlı terör örgütlerine destek verenler de hukuki olarak cezalandırılmalıdır. Dağda “Biji PKK, Biji Apo” diyen leş olup sarı torbaya girerken, bu sloganları TBMM kürsüsünden atanları besleyeceğiz öyle mi?

DEM’liler, Kemal Kılıçdaroğlu ve benzerleri yaptıklarının hesabını vermelidir. Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün kurduğu partide bunları yapmaması gerektiğini en azından finalde öğrenmiş olacaktır. 

CHP Genel Başkanlığı yapmış adamların, CHP’yi getirdiği noktaya ve muhatap oldukları konulara bakar mısınız? Atatürk’ün kurduğu CHP, PKK’ya yardım ve yataklık suçlamasıyla karşı karşıya… Suçlamadan da öte bu suçu herkesin gözü önünde işliyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu kahramanmış, demokratmış… Bak sen…

Bir de yandaş komedyenlerin “PKK’nın suikast düzenlediği lider” demeleri yok mu? 

Güler misin, ağlar mısın? 

Terör örgütü PKK’yı memnun eden tüm bu eylem ve söylemlerde bulunduğu için mi PKK ona suikast düzenlemiş?

Evet, bir saldırı oldu, o saldırıda bir askerimizde şehit oldu ama terör örgütü PKK saldırıdan sonra “Eylem esnasında askeri aracın arkasında sivil bir konvoyun olduğu fark edilmiş ve zaten Kılıçdaroğlu’nun bindiği araç atış mesafesine girmesine rağmen herhangi bir atış yapılmamıştır. Burada CHP ve Kılıçdaroğlu kesinlikle herhangi bir biçimde hedeflenmemiştir” şeklinde yazılı açıklama yapmıştır.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Türk milletine bir kahraman çıkmaz, çıksa çıksa Türk milletini hançerleyen siyasi bir figüran çıkar.

Hayırdır, HDP’lerle, DEM’lerle yol yürümüş, işbirliği, ittifak yapmış, terör örgütlerine “vatansever” demiş, Selahattin Demirtaş gibi azılı PKK’lı teröristlere şeref madalyası takmayı düşünen Kemal Kılıçdaroğlu; kendine mi şeref madalyası takılmayı mı bekliyordu?

MHP’li yetkililer doğru hamle yaparak, Türk siyasetini lekeleyen Kemal Kılıçdaroğlu gibileri köşeye sıkıştırmıştır. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP siyasetindeki ayıbı, alacağı cezadan elbet daha ağırdır. 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *