04 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram

Güneş’in işi çok zor

YAYINLAMA:
Güneş’in işi çok zor

Gerek misafir Trabzonspor gerekse de ev sahibi Gaziantepspor, ligin ilk haftalarında istediğini bulamayan takımlar.

Trabzon yönetimi Avrupa defterini kapattıktan sonra, Abdullah Avcı’ya veda edip Şenol Güneş ile en azından, ligdeki kötü gidişata dur demek istedi. Ama Şenol Hoca ile çıkılan 3 maç gösterdi ki durumu düzeltmek sanıldığı kadar kolay değil.

Bireysel baktığımızda orta sahada Ozan, Cihan, Okay’ın yetenekleri, bordo mavililerin gol beklentisini artırıyor. Ancak, beklenti sahaya yansımıyor. 

Nwakaeme, eski Nwakaeme değil. Sonradan oyuna girip katkı vermesi daha isabetli olur. Banza’nın, Trabzonspor’a santrafor olacak kalitesini henüz göremedik. Cham, uyum sağlarsa etkili olacağının sinyalini verdi.

Uğurcan, yine takımının en formda, ‘kurtaranı’ olmaya devam etti.

Selçuk İnan yönetiminde 17 transfer yapan ev sahibi, dünün daha net gol pozisyonu yaratan takımıydı. Onlar da son vuruşu beceremedi.

TFF ve MHK’nın 9 sene önce oynanan maçların intikamını alırcasına hakemlerin üstünü çizmesi, Başkan Ertuğrul Doğan’ın Beşiktaş maçından sonra “Bu hakem için federasyon başkanı ile konuşacağım” sözleri hakemler üzerinde etkili oluyor.

Trabzon aleyhine düdük çalarken birkaç kere düşünüp, kart kullanırken ürkek davranıyorlar. Trabzonspor’un iptal edilen golü öncesinde hakemin görüp de veremediği açık faulü VAR gösterdi de doğru bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *