04 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram

Daha çok eksik var

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Daha çok eksik var

Tüm hesaplarını 3 puana siftah etmek için yaparak çıkmıştı ev sahibi Trabzonspor, sahaya. Başlama düdüğü ile rakip Konyaspor'u kendi sahasına kilitlediler. Ozan Tufan'ın ayak bileğinden sakatlanarak çıkması maç öncesi taktikleri biraz bozsa da ilk yarıda 80'e 20 gibi bir Topla oynama üstünlüğü elde etti Şenol Güneş'in öğrencileri. Edin Visca ve Nwakaeme'nin kanatları iyi kullanması da dikkat çekti. Visca’nın golle dönmesi, takımına cezalı olduğu maçlarda yaşattığı eksikliğini bir kez daha ortaya koydu. 6’ncı maçta yaşanan ilk galibiyet tabii ki moral oldu tüm Trabzonlulara… Ancak bu takımın Okay’ın gollük atak başlatan paslarına. Pedro ve Eren'in daha sık öne çıkmasına ve biri penaltıdan 2 gol atan Banza’dan daha iyi bir santrafora ihtiyacı var.

Maçtaki 4 golün, 1’inin penaltıdan diğer 3’ünün de duran top sonrası pozisyonlardan olması futbol kalitesinin vasatın üstüne çıkamadığının en önemli göstergesi. 

Halil Umut Meler de bütün hakemler gibi sahaya tedirgin çıkıyor. Bariz penaltıyı bile VAR veriyor. Kramer-Denswill didişmesinde verdiği penaltı tartışılır. Umut Nayır penaltıyı kaçırıp takımını bir puandan etti ama, belki de adaşı Umut'un hakemliğini kurtardı. Maçın bitiş düdüğünün zamanlaması da Konyasporluları çileden çıkardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *