25 Ekim 2024
weather
16°
Twitter
Facebook
Instagram

Salladı ama yıkamadı...

YAYINLAMA:
Salladı ama yıkamadı...

Fenerbahçe belki de ilk kez böyle kişilikli, planlı, baskılı, organize bir futbol sergiledi bu sezon. İngiliz ekibi karşısında tehditkar futbol ortaya koydu, pozisyonlar buldu, galip gelemedi ama oynadığı oyun ve mücadelesi ile izleyenleri doyurdu. Hele ilk yarıda En-Nesyri’nin üst üste iki pozisyonu var ki, Onana panter kesildi, gole izin vermedi. Tabi rakip dünya markası Manchester olunca ve pozisyon da yakalayınca affetmiyor.

Sarı lacivertli takımda futbolu özleyenler, yeni yerlerinde iyi oynayanlar vardı. Mesela Maxi, mesela Osayi, mesela En-Nesyri futbol özlemlerini giderdi. En-Nesyri, Kadıköy’de ilk golüne “Merhaba” dedi. Mert solda hiç sırıtmadı, Szymanski bu sezon ilk kez bu kadar maçın içerisindeydi. Fred-Amrabat ikilisi çok çalıştı, stoperler de öyle. Sırıtan tek adam vardı, o da Tadic. Tamam akıllı paslar atıyor, tamam topu saklıyor ama o da Dzeko gibi ağır. Hızını kesiyor, Fenerbahçe’nin. Bir radikal değişiklik de İrfan Can için gerekmiyor mu ? Mourinho bunu da düşünmeli.

Fenerbahçe dün Manu karşısında ezilmedi, hatta oyunun büyük bir bölümünde rakibini ezdi. Ligdeki maçları gördükten sonra dünkü oyun, berabere de bitse taraftarların yüreğine su serpti. 

Kısacası Fenerbahçe, dün Manchester’i salladı ama yıkamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *