16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin Alperen Duymaz baba oldu: Minik Gün dünyaya geldi

Alperen Duymaz baba oldu: Minik Gün dünyaya geldi

NOW ekranlarında yayınlanan Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisinin başrol oyuncusu Alperen Duymaz, geçtiğimiz günlerde baba olmanın sevincini yaşadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alperen Duymaz baba oldu: Minik Gün dünyaya geldi

11 Eylül'de yayın hayatına merhaba diyen "Leyla: Hayat… Aşk… Adalet" dizisinde Cinav karakterine hayat veren Alperen Duymaz ve eşi Kübra Duymaz, mutluluğa yeni bir halka ekledi. Çift, dün sabah oğullarını kucaklarına aldı ve minik bebeklerine "Gün" adını verdiler. Alperen, doğum anında duygusal anlar yaşadı.

Alperen Duymaz Kimdir?

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992'de Ankara'da dünyaya geldi. Oyunculuk ve modellik kariyerine sahip olan Duymaz, lise yıllarında müzik ve modayla ilgilenmeye başladı. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra, oyunculuk kariyerine "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisiyle adım attı. Daha sonra "Acı Aşk" ve "Bodrum Masalı" gibi dizilerde yer alarak, özellikle "Bodrum Masalı" ile büyük bir çıkış yakaladı.

2018'de "Direniş Karatay" filminde Kutay karakterini canlandırdı. Bu dönemde Burcu Özberk ile kısa bir ilişki yaşadı. Ardından "Çukur" dizisinde Emrah Komiser’i ve "Çarpışma" dizisinde Kerem karakterini canlandırarak izleyiciyle buluştu.

1.83 boyunda ve 74 kilo olan Alperen Duymaz, modellik teklifi alarak Ankara'da modellik yapmaya başladı ve bu süreçte birçok reklam filminde yer aldı. "Acı Aşk" dizisi sayesinde geniş bir hayran kitlesi edindi. Bu dizide Seçkin Özdemir, Erkan Can, Sezgi Sena Akay ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerle çalıştı. 2016 yılında Kanal D'de yayınlanan "Bodrum Masalı" dizisinde Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen ve Dilan Çiçek Deniz gibi ünlü isimlerle birlikte ekran karşısına geçti. Burada Ateş karakteriyle geniş bir hayran kitlesi kazandı ve televizyon dünyasında kendini kanıtladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Masterchef'te haftanın son eleme adayı belli oldu

Masterchef'te haftanın son eleme adayı belli oldu