19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin "Bir psikopatın kız kardeşine sarılıyorsan, ömrün uzun olmaz!"

"Bir psikopatın kız kardeşine sarılıyorsan, ömrün uzun olmaz!"

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. bölümle yine izleyicilerinin nefeslerini kesiyor. EDHO Her hafta olduğu gibi bu hafta da geleneği bozmuyor ve kalp atışlarını hızlandıracak bir bölümle ekranlara geliyor. Diziyi internet üzerinden izlemek isteyen hayranları ise, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. bölüm full izle ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle ATV tarzında aramalar yapmaya başladı. İşte, heyecanın bir an bile kesilmediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. bölüm...

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
"Bir psikopatın kız kardeşine sarılıyorsan, ömrün uzun olmaz!"

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. bölüm full izle ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle ATV araması yapanlar için haberimizde bir araya getirdik. ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bir yandan ortak düşmanlarla savaşıldığı olayların yanında, aşk ve evlilik yolunda pek çok gelişmenin da yaşandığı bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Sadece televizyon ekranlarından değil dijital ortamlarda da en fazla izlenen diziler arasına giren EDHO, hem yayın saatinden önce hem de yayın saatinden sonra, binlerce internet kullanıcısı tarafından araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. bölüm full izle ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle ATV şeklinde arama yapan EDHO hayranları, bölümün her anını sosyal medya hesaplarından da takip ediyor. 30 Nisan Salı akşamı yayınlanan son bölümde, Haşmet Ferman hakkında verdiği kararı uygulamıştı. 7 Mayıs akşamı yayınlanan bölümde ise, Mesud'un yerine geçecek isim kararlaştırırken, Alparslan ve İlyas'ın özel hayatlarıyla ilgili karar aldıkları görülüyor. İşte, o çok merak edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. bölüm...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. bölüm fragman açıklaması

"Bir psikopatın kız kardeşine sarılıyorsan, ömrün uzun olmaz!"

Mesut'un ölümünün ardından yerine geçecek isim için hızlıca çalışmalara başlayan Ünal Kaplan, Akif'in yakın zamanda başına bela açabileceğini de bilmektedir. Akif'in gücünü kırmak için ise biran önce Zeki'nin devreden çıkarılması gerekmektedir. Ünal Kaplan, masasını korumak adına görüşmelere devam ederken Zeki meselesiyle Çakırbeyliler ilgilenecektir. Façalıların öncelikli hedefi de Ferman'ın ölümüne neden olan kişiyi bulup yok etmek olacaktır. İki ailenin bir kere daha aynı amaç etrafında toplanmasına sebep olan ortak düşmana ulaşmak için ise Esra ile işbirliği yapmak en iyi seçenektir.

Yeğeninin ölümünün ardından acısını paylaşmak için soluğu sevdiğinin yanında alan Ömür ile ilgili İlyas'ın bir an önce bir karar vermesi gerekmektedir. Hızır'ın üzerine gittiği bu konu, İlyas'ı yakın zamanda bir tercih yapmaya itecektir. Alparslan ise sevdiğiyle ilgili kararını çoktan vermiştir. Bu konularda amcalarından farklı olan Alparslan'ın, hayatıyla ilgili verdiği bu önemli kararın arkasında başka nedenler olması ihtimali ise çok yüksektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. bölüm fragmanını izlemek için buraya tıklayın

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Akif'in kurduğu tuzak yüzünden, fedailerin en önemli ismi kendini vatan için feda etmek zorunda kalırken Alparslan'ın üzerine, altından kalkması çok zor bir görev yıkılır. Bu durumu da Çakırbeylilerin lehine çevirmeyi başaracak olan Alparslan, hayatını riske atma pahasına, çıktığı yolun sonunu görme konusunda ne kadar kararlı olduğunu bir kere daha kanıtlar. Amcasının özgürlüğü karşılığında elindeki önemli bilgileri paylaşmayı teklif ettiği Mesud ise ölümü üzerine kurulan asıl plandan bihaberdir. Ünal Kaplan'ın da önemli bir rol üstleneceği planda ilk hedef Akif'i saf değiştirmeye ikna etmek olacaktır. Mesud tarafından kaleminin kırıldığını öğrenen Akif'i kandırmak için ise çok çaba sarf etmek gerekmeyecektir.

İçinde bulundukları dünyanın bedelini sevdiklerinin kaybıyla ödeyen Çakırbeyliler, Ferman'ın ölümüne engel olmak için ellerinden geleni yaparlarken, Haşmet bu konudaki kararından vazgeçmez. Ömür'ün karşısında durduğu ölüm emri için Behzat da geri adım atmaya başlamışken işler birden tersine döner. Alparslan'ın planın başarılı olmasıyla cezaevinden çıkan Haşmet, ayağının tozuyla oğluyla ilgili karalarda kendinden başkasının söz hakkı olamadığını herkese gösterecektir.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yusuf Yazıcı'dan transfer açıklaması

Yusuf Yazıcı'dan transfer açıklaması