20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Kuzeyin Oğlu Volkan Konak konukları kimler? Volkan Konak'ta bu hafta kimler var?

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak konukları kimler? Volkan Konak'ta bu hafta kimler var?

Her hafta müzik sektöründen pek çok ismin konuk olduğu Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın programına kimlerin konuk olacağı merak eden seyirciler konuyla ilgili internette araştırma yapıyor.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuzeyin Oğlu Volkan Konak konukları kimler? Volkan Konak'ta bu hafta kimler var?

Star TV ekranlarında yayınlanan müzik ve eğlence programı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ta her hafta olduğu gibi bu hafta da bir çok ünlü isim konuk olacak. İzleyenlerin keyifli anlar yaşadığı programın bu akşamki (18 Haziran) konukları merak konusu oldu. Seyircilere müzik şöleni yaşatan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'a bu hafta sürpriz isimler misafir oluyor.

Seyircilerin ilgi ile izlediği eğlence programı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın 18 Haziran Cuma konukları belli oldu.

Sevilen şarkıcı Volkan Konak, 18 Haziran Cuma akşamı müzik dünyasından kendisi gibi Karadeniz müziğiyle tanınan bir ismi konuk ediyor.

KUZEYİN OĞLU VOLKAN KONAK KONUKLARI KİM?

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın 18 Haziran konukları Haktan, Resul Dindar ve Tuğçe Kandemir olacak.

Karadeniz müziğinin tanıdık siması Volkan Konak, her cuma saat 20.00'de Star TV'de izleyiciyle buluşuyor.

RESUL DİNDAR KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

1982 yılında Artvin'in Hopa ilçesinde dünyaya gelen Resul Dindar, 2008 yılı Temmuz ayında arkadaşlarıyla birlikte Karmate (değirmen) grubunu kurdu ve grubun solistliğini yaptı. Karmate, Nani ve Nayino adlı iki albüm çıkardı. Resul Dindar gruptan 2012 yılında ayrılarak müziğe tek başına devam etme kararı aldı ve 1 Nisan 2013 tarihinde Divane adlı ilk solo albümünü yayınladı. Resul Dindar'ın seslendirdiği eserler Türkçe’nin yanı sıra, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde konuşulan Lazca, Megrelce, Gürcüce ve Hemşince gibi dilleri de kapsamaktadır.

Resul Dindar'ın Artvin'de yaşayan anne ve babası 27 Mart 2018 tarihinde geçirdikleri trafik kazası sonrası Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen annesi Meliha Dindar, 28 Mart 2018 günü hayatını kaybetti.

ALBÜMLERİ

Divane (2013)
Dalgalan Karadeniz (2014)
Aşk-ı Meşk (2017)

HAKTAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Haktan Canevi 14 Kasım 1973'te İzmir'de doğdu. Annesi keman virtüözü ve TRT sanatçısı Nursal Ünsal Canevi, babası kânun sanatçısı Ahmet Canevi'dir.

Beş yaşındayken radyoda dinlediği ve ezberlediği Rodrigo'nun gitar konçertosunu babasına mırıldanması sonrasında, babasının kendisine aldığı gitarla müziğe başlayan Haktan Canevi, yedi yaşında TRT Çocuk Korosu'na girdi.

Dokuz yaşına geldiğinde annesiyle birlikte profesyonel olarak sahne almaya başladı. Kendisini bu yüzden 'yorumcu ve sahne sanatçısı' olarak tanımlıyor; sahneden aldığı hazzı televizyon televizyon ve stüdyo çalışmalarından almadığını belirtiyor. Bu yüzden albüm yapma fikrine yıllarca sıcak bakmadı ve sahne çalışmalarına devam etti.

İlk albümü Yorumlar 2006'da dinleyicileriyle buluştu. Bu albümden 'Bekleme Artık' ve 'Arapsaçı' kliplendirildi. Kendine has, alışılmadık yorumuyla müzik câmiâsında tartışma konusu, oldu. Müziği hissettiği şekilde, kalıplara bağlı kalmadan yorumladı. İlk albümünden sonra pek çok televizyon programına konuk olarak canlı yayında şarkılar söyledi.

2013'te Müslüm Gürses anısına hazırlanan 'Baba Şarkılar' albümünde ' Bir Mânâ Var' isimli şarkıyı yorumladı. Kısa bir süre sonra bu şarkının klibi yayınlandı. Aynı yıl Babadır Tatlıöz'ün single projesi dâhilinde 'Bir Ben Bir İstanbul' ve 'Mahşer Yeri' isimli iki şarkıyı yorumladı. Bir Ben Bir İstanbul kliplendi ve müzik kanallarında yayınlandı.Müslüm Gürses 'Baba Şarkılar II' isimli albümde 'Unuttum' isimli şarkıyı seslendirdi.

TUĞÇE KANDEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Tuğçe Kandemir 1 Ocak 1996 tarihinde Mersin'de doğdu. Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni olarak biliniyor.

Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile tanınıyor. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar vermiştir. 2018 yılında öğretmenlik yaparken ilk şarkısı "Bu Benim Öyküm" adlı parçayı söylemiştir. Esas çıkışını Bilal Sonses ile birlikte söylediği "İçimdeki Sen" parçası ile yapmıştır. Bu şarkı YouTube'da 100 milyonun üzerinde izlenilmiştir.

2019'da söylediği "Yelkovan" şarkısı ise 50 milyonun üzerinde izlenmiştir. Hâlâ Mersin Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. fizy Müzik Ödülleri'nde Yılın En Çok Dinlenen Düet ödülünü "İçimdeki Sen" şarkısıyla Bilal Sonses ile birlikte kazanmıştır.
TUĞÇE KANDEMİR'İN DİSKOGRAFİSİ
Single'ları

"Bu Benim Öyküm" (2018)

"Yanlış" (2018)

"İçimdeki Sen" (Bilal Sonses ile) (2018)

"Gülü Soldurmam" (2019)

"Yelkovan" (2019)

"Yağmur" (2019)

"El-Âlem" (2020)

"Açıldı Kapılar" (Roni Can Durmus ile) (2020)

"Kurban Olduğum" (2020)

"Drama Köprüsü" (2020)

Söylediği 12 şarkının 4’ü ödül almayı başarmıştır. Bu şarkılar 2018 yılı Bu Benim Öyküm, 2019 yılı İçimdeki Sen, 2020 Kurban Olduğum ve aynı sene Kördüğüm isimli şarkılarıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pakistan’dan çağrı: Türkiye'den bunu istiyoruz

Pakistan’dan çağrı: Türkiye'den bunu istiyoruz