22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na karşı 'ayaklanma' çağrısı

CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na karşı 'ayaklanma' çağrısı

İstifa çağrılarına kulak tıkayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir mesaj olduğunu ifade etti. Özcan, 'Bu liste bir hodri meydan çıkışıdır, bir resttir. Ben bu resti görüyorum. Mevzu memleket ise koltuk teferruattır' diye konuştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na karşı 'ayaklanma' çağrısı

14 ve 28 Mayıs'taki seçimlerin iki turunda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan fark yiyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen 'istifa et' eleştirilerine kulak tıkayarak, kendisi haricindeki tüm parti yönetimini görevden aldı. CHP lideri, Merkez Yönetim Kurulu'nu yeniden dizayn ederek, "Koltuğu bırakmıyorum" mesajı verdi.

Kılıçdaroğlu'nun parti tabanında rahatsızlığa neden olan 'tek adamlığı' artık üst perdeden tepkilerin hedefi haline geliyor.

CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmede, 'baba-oğul' ilişkisinin noktalandığını ve iplerin atıldığını öne sürdü. İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na karşı bayrak açabileceğini belirten Portakal, "Kılıçdaroğlu delege yapısını uzun yıllardır konsolide ettiği için kazanması zor ihtimal." diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nu diktatör olmakla itham eden Portakal, İmamoğlu'nun parti kurma çalışması yaptığını da dile getirdi.

TANJU ÖZCAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA KARŞI 'AYAKLANMA' ÇAĞRISI: MEVZU MEMLEKET İSE KOLTUK TEFERRUATTIR
Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. CHP'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) Ekrem İmamoğlu'na bir mesaj verdiğini söyleyen Özcan, "Bu liste bir hodri meydan çıkışıdır, bir resttir. Ben bu resti görüyorum. Mevzu memleket ise koltuk teferruattır" ifadelerini kullandı.

Özcan'ın açıklamaları şöyle:

"CHP'nin yeni MYK'sını inceledim. 1-2 isim dışındaki arkadaşların isimlerin Faik Öztrak, Tuncay Özkan, Oğuz Kaan Salıcı ve Engin Özkoç tarafından belirlendiği mesajını aldım. Bu mesaj başta Sn. İmamoğlu'na verilmiştir. Ben ve benim gibi değişim isteyenlerde payını almıştır. Bu liste bir HODRİ MEYDAN çıkışıdır. Siyasi bir RESTtir... ben bu RESTi görüyorum... Mevzu memleket ise koltuk teferruattır!"

2-363

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tam 883 milyon dolar! Türkiye'yi rol model görüyorlar

Tam 883 milyon dolar! Türkiye'yi rol model görüyorlar