20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP'li Yusuf Kanlı: Adana’nın kayıp yılları artıyor

MHP'li Yusuf Kanlı: Adana’nın kayıp yılları artıyor

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ) yüksek hizmet üretim potansiyeli ve geniş mali kaynaklarına rağmen verimli çalışamadığını, hantal duruma düşürüldüğünü söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Yusuf Kanlı: Adana’nın kayıp yılları artıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ) yüksek hizmet üretim potansiyeli ve geniş mali kaynaklarına rağmen verimli çalışamadığını, hantal duruma düşürüldüğünü söyledi.

Adana (3)-1

“ASKİ’NİN KOLU KANADI KIRIK”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ASKİ ile ilgili sürekli pozitif haberlerin basına servis edildiğini, halkın yanıltıldığını, gerçeklerin kamuoyundan gizlendiğini belirterek, “Oysa gerçekler çok farklı ve Adana’nın yükünü omuzlayan ASKİ’nin kolu kanadı kırık artık.” dedi.

KARATAŞ’TA LAĞIM DERESİ DENİZİ KİRLETİYOR

Karataş ilçesinde açıktan akan ve denizi kirleten lağım deresine dikkat çeken Başkan Kanlı, “Bizim dönemimizde projelendirilerek ihalesi gerçekleştirilen, Devletin ve hükûmetin katkılarıyla Karataş ilçemize kazandırılan arıtma tesisi çok önemli bir eksikliği gidermişti. Ancak her zaman olduğu gibi bu güzel projeye de sahip çıkan Sayın Zeydan Karalar yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi orada iki dereyi ıslah edemedi. Neticede Karataş ilçesinde lağım suları denize karışırken, vatandaşlarımızın haklı tepkilerine neden oldu.” ifadesini kullandı.

Adana (2)-1

HER YAĞMURDA VENEDİK GÖRÜNTÜSÜ…

“Dahası her yağmurda Venedik’e dönen bir Adana gerçeği var” hatırlatmasında bulunan Yusuf Kanlı, “Kanalizasyonlardan yayılan lağım kokusu bunca şikâyetlere rağmen devam ediyor. Su sorunu çözümlenemeyen mahallelerimiz var. Yüksek su faturalarını, ‘ASKİ yaklaşık 40 Milyon TL enerji parası ödüyor’ sözleriyle savunan Zeydan beyden ASKİ’nin gelirlerini de kamuoyuna açıklamasını beklerdik.” dedi.

21 MİLYAR LİRALIK DEV BÜTÇEYE RAĞMEN…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’nin bütçesi yaklaşık 21 milyar (Katrilyon) lira. Bu kadar büyük bir bütçe ile ve on binden fazla çalışan insan kaynağı ile Adana’da çözümlenemeyecek problem olmaması gerekir.” şeklinde devam etti.

Adana (1)-3

“KAYIP YILLAR HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Başkan Yusuf Kanlı “Ancak ne yazık ki binlerce yetişmiş emekçi işten atıldı, yerleri ise seçimlerde söz verdikleri çevrelerden vasıfsız elemanlarla dolduruldu. Alın teriyle çalışanlar ‘MHP’li, Ak Partili’ denilerek sürgün edildi, mazlumların ahı alındı; Belediyenin kaynakları eşe dosta peşkeş çekildi. Kısaca, bu anlayışın hâkim olduğu yönetimin elinde Adana’mızın telafisi çok zor olacak kayıp yılları her geçen gün artıyor.” uyarısında bulundu.

Yorumlar
A
Alemdar Duyuran 3 ay önce
Yüreğinize sağlık Yusuf Kanlı başkan
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Antalya'da iki noktada orman yangını

Antalya'da iki noktada orman yangını